PARTIZAN NADIGRAO PREMIJERLIGAŠA: Parni valjak slavio u Turskoj!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana savladali su na pripremama u Beleku ekipu Ahmata sa 3:1.

Crno-beli su poveli već u 5. minutu utakmice posle udarca Nemanje Jovića sa leve strane, lopta je na putu ka golu zakačila nekog od igrača ruskog tima.

Veliku grešku Partizan je napravio na sredini terena u 36. minutu, što je Ahmat iskoristio da preko Olejnikova stigne do 1:1.

 


Petrić je na poluvremenu zamenio gotovo čitav tim. Rusi su zbog toga bili bolji na startu drugog dela.

Ipak, Partizan je kako je vreme odmicalo bio sve bolji, a razigrao se Vanja Vlahović. Učestvovao je u nekoliko opasnih akcija crno-belih, a onda je i sam postigao gol u 76. minutu za novo vođstvo Partizana.

Konačnih 3:1 postavio je Kvinsi Menig u 80. minutu. Mogao je Partizan do još nekog gola, Holanđanin je pogodio stativu, a Pavlović se obrukao promašajem sa samo nekoliko metara. 

PARTIZAN: Stevanović – Filipović, Vujačić, Marković, Urošević – Fejsa, Andrade – Dijabate, Natho, Jović – Rikardo. Igrali su još: Živković, Saničanin, Ilić, Šehović, Pantić, Belić, Lutovac, Vlahović, Menig, Pavlović.

AHMAT: Šelija – Ucijev, Semjonov, Šatara, Švec – Olejnikov, Karin, Beriša, Sadulajev – Divanovič, Agalarov. Igrali su još: Bogosavac, Konate, Nižić, Česnokov, Iljin, Trošečkin.

 


Be the first to comment on "PARTIZAN NADIGRAO PREMIJERLIGAŠA: Parni valjak slavio u Turskoj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*