NISU ČEKALI: Zvezda se žalila Evroligi, ali ne zbog Kampaca

FOTO: KK Split/Ivica Cavka

Košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco je još uvek glavna tema u Evroligi zbog zabrane koju crveno-beli imaju, te ne mogu da ga registruju za najbolje evropsko takmičenje.

Stiglo je mnogo komentara u vezi na ovu temu, a litvanski novinar Ritis Visniauskas i centar crveno-belih Hasan Martin imali su raspravu na Tviteru oko Argentinca.

Visniauskas je prokomentarisao „pokret“ koji se raširio zbog Kampaca „FreeFacu (oslobodite Kampaca)“, koji su pokrenuli igrači Crvene zvezde, a Martin mu je oštro odgovorio.

 


Ubrzo nakon toga je portal „Basketnews“ objavio tvit u kom je pozvao Evroligu i Asocijaciju igrača Evrolige da istraže „nasilni tvit Hasana Martina“.

Ipak, reagovala je i Crvena zvezda koja je poslala dopis nadležnima Evrolige u kojem traže reakciju zbog saopštenja i „napada“ litvanskog portala „Basket News“.

Iz tabora crveno-belih smatraju da Martin nije ništa loše uradio, zato što je pružio podršku svom saigraču, i smatraju da portal traži klikove i namerno pravi priču iz tvita Zvezdinog Amerikanca.

 


Be the first to comment on "NISU ČEKALI: Zvezda se žalila Evroligi, ali ne zbog Kampaca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*