ZIMSKA SLOT AVANTURA – ČAROLIJA VREDNA 3.000 EVRA!!!

Tokom druge polovine januara u Meridianu se održava Zimska Slot Avavntura! Zabavite se uz odabrane igre provajdera Microgaming i osvojite vredne keš nagrade!

Nakon fantastičnog perioda tokom kojeg ste mogli da uživate u prazničnim promocijama, Meridian nastavlja u istom stilu i u nastavku januara. U prilog tome govori Zimska Slot Avantura koja će se održati od 16. do 25. januara. 

Pred vama je 10 dana vrhunske zabave u kojima možete uživati uz odabrane slotove provajdera Microgaming. Nagradni fond, nikad veći – magičnih 3.000 EVRA!

 


Vaš zadatak je veoma jednostavan, potrebno je samo da zaigrate jedan ili više od 10 zanimljivih slotova. Podesite svoje uloge na minimum 25 DINARA po spinu i zabava može da počne. 

Svakim odigranim spinom osvajate jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Nagrade će osvojiti 15 najboljih na listi, dok će pobednik ove slot avanture osvojiti 1.000 EVRA!

Ne propustite najjaču januarsku zabavu, samo u Meridianu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios! 

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

 


Be the first to comment on "ZIMSKA SLOT AVANTURA – ČAROLIJA VREDNA 3.000 EVRA!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*