ZVEZDA SE PONOVO ŽALILA ABA LIGI: Evo šta sada smeta crveno-belima!

Youtube.com/printscreen

Košarkaški klub Crvena zvezda poslao je dopis ABA ligi zbog sudija koje su delegirane u finalnoj seriji u kojoj će igrati Zvezda i Partizan.

Kako saznaje B92.net od izvora bliskom regionalnom takmičenju, crveno-beli su „neprijatno iznenađeni izborom sudija za prve tri utakmice finalne serije plej ofa ABA lige na kojoj nema nijednog sudije iz Republike Srbije“.

 


Arbitri koji su delegirani za prve tri utakmice su:

1. Pukl-Radojković-Nedović (prva utakmica 13.06);
2. Boltauzer-Koljenšić-Petek (druga utakmica 15.06);
3. Javor-Hordov-Kardum (treća utakmica 18.06);

Aktuelnom šampionu Srbije i regiona nije jasan izbor arbitara zbog, kako kažu, „nepobitnih činjenica da su u prošlosti bili oštećeni na nekolicini
utakmica na kojima su sudile sudije iz Republike Slovenije (sa čime je i ABA u nekoliko navrata bila saglasna)“.

Sa Malog Kalemegdana pitaju, saznaje naš portal, zbog čega su ignorisane srpske sudije, posebno što su, izuzev Ilije Beloševića koji je povređen, mnogi izrazili spremnost da sude finalne utakmice.

Crveno-beli su na kraju dodali da je „svaka odgovornost za sve što se bude dešavalo u finalu od sada na ABA ligi, ukoliko Zvezda ne bude imala ravnopravan tretman (suđenje) i uslove da se normalno bori za trofej“.

 


Finalna serija između Partizana i Crvene zvezde počinje u utorak 13. juna u 20 časova, a prednost domaćeg terena imaju crno-beli.


BONUS VIDEO:

1 Comment on "ZVEZDA SE PONOVO ŽALILA ABA LIGI: Evo šta sada smeta crveno-belima!"

  1. Nekoliko puta oštećeni a 6 godina za redom prvaci. Ej

Leave a comment

Your email address will not be published.


*