OSMA U NIZU: Zvezda razbila Kolubaru i pobegla Partizanu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Pobeda Crvene zvezde u okviru 28. kola Super lige Srbije. Ekipa Dejana Stankovića je danas savladala Kolubaru na svom terenu rezultatom 3:0 (2:0).

Jasno je bilo od samog početka da Crvena zvezda ima daleko veći kvalitet od svog protivnika, ali nekako u prvih deset minuta to nije materijalizovano čak ni šansom.

Dobru je imao Motika u 11. minutu kada je prebacio gol, potom je usledilo nekoliko veoma dobrih akcija domaćih i konačno krunisanje inicijative u 29. minutu.


Motika je poslao loptu u kazneni prostor, a nakon što je Rodić poslao loptu u peterac, lopta mu se nekako odbila, šutirao je, a nakon rikošeta Ben na drugoj stativi čeka loptu i šalje je u gol za 1:0.

Pred sam kraj prvog poluvremena je Zvezda otišla na +2 kada je Milan Rodić uspeo da postigne novi gol u Super ligi Srbije.

Već u 50. minutu nova velika šansa za domaćina, tada je Ohi ušao u šansu nakon dodavanja Bena, ali je prebacio gol iz veoma izgledne pozicije. Usledio je pokušaj Motike, a onda gol u 70. minutu utakmice.

Ohi je uspeo da postigne svoj novi gol u prvenstvu Srbije, pošto je bukvalno ubacio i loptu i golmana u mrežu.

Do kraja je Stanković kombinovao sastav, dao je šansu mladima, Staniću i Stankoviću, potom i Raduloviću i Đuriću, a rezultat je ostao nepromenjen. Gosti su imali jedan udarac ka golu Borjana koji je bio opasan, uputio ga je Andrić, ali je reprezentativac Kanade bio siguran.

Zvezda, koja je danas igrala bez Kataija, Sanoga, Pavkova, Pićinija, sada ima tri boda više u odnosu na Partizan. Crno-beli sutra igraju svoju utakmicu protiv Radnika.


Be the first to comment on "OSMA U NIZU: Zvezda razbila Kolubaru i pobegla Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*