SUROVA OSVETA: Zvezda UNIŠTILA Radnik i pobegla Partizanu na +7!

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju da dele lekcije superligašima, i to prilično surove kada igra na svom terenu.

Posle 4:0 protiv Radničkog, pa 5:0 protiv Kolubare i 2:1 u Lučanima, Crvena zvezda je večeras pred svojim navijačima ostvarila najubedljiviju pobedu u ova četiri kola – savladan je surdulički Radnik rezultatom 6:0!

Zvezda ovim pobedama ujedno i obilato koristi Partizanovu lošu formu, pa je sada bodovna razlika u Zvezdinu korist čak sedam bodova.


Prvo poluvreme obeležio je gol Mirka Ivanića posle majstorske asistencije Pešića u 12. minutu, a u nastavku su crveno-beli bili mnogo efikasniji.

Na drugi gol se čekalo do 64. minuta, kada je Kings Kangva ispalio projektil sa dvadesetak metara, a sedam minuta kasnije je pogodio i stativu udarcem sa distance. Na odbijenu loptu je natrčao Katai i iskosa sa leve strane je poslao u mrežu za 3:0.

Pet minuta kasnije Mirko Ivanić je sa leve strane asistirao Pavkovu koji pogađa za 4:0, posle čega je Uroš Milovanović na drugoj strani imao stopostotnu priliku, ali je Milan Borjan fenomelano reagovao.

Do kraja, u 83. minutu Mustafa je iznudio penal koji je u gol pretvorio Gelor Kanga, a minut kasnije Pavkov je asistirao brzonogom Bukariju koji postavlja konačnih 6:0.

 


Be the first to comment on "SUROVA OSVETA: Zvezda UNIŠTILA Radnik i pobegla Partizanu na +7!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*