BRUTALNO PONIŽENJE: Barsa UNIŠTILA Real u Madridu!

Fudbaleri Barselone su rezultatom 4:0 pobedili Real Madrid u 29. kolu španske LaLige.

Real Madrid i pored ovog ubedljivog poraza ima veliku prednost i pravo čudo bi im iz ruku otrglo šampionsku titulu.

Barselona jeste od starta bila bolji rival, ali nije se baš nazirala ovakva dominacija katalanskog tima.



Verovali ili ne, prvu ogromnu priliku je imao Real Madrid preko Rodriga, koji je već u 4. minutu propustio veliku šansu, a onda je i Vinisijus uradio isto u 11. minutu susreta.

Minut kasnije je Real bio na prvim mukama, kada se Kurtoa isprečio i postao junak tima i od tog momenta Real Madrid je potonuo i jedini tim koji smo mogli da vidimo bila je Barselona.

U 29. minutu, Real je po prvi put poklekao. Dembele je odlično prošao po desnom boku i centrirao u kazneni prostor gde je odlično bio postavljen Pjer Emerik Obamejang i glavom sproveo loptu u mrežu, 1:0 vodi Barselona!

Devet minuta kasnije, novi šok na Bernabeu, korner Dembelea je u gol pretvorio Ronald Arauho i tako udvostručio prednost gostiju.

Nije stala Barsa ni u drugom poluvremenu, posle velike šanse Ferana Toresa, Španac se iskupio u 47. minutu kada je pogodio gol Kurtoe.

Šest minuta kasnije, Obamejang je postigao svoj drugi pogodak na meču, i to posle zanimljive akcije kada glavni arbitar nije poslušao pomoćnika i prekinuo igru zbog navodnog ofsajda. Kasnije je utvrđeno da ofsajda zaista nije bilo.

Sve nakon toga bilo je rutinsko odrađivanje posla kada je reč o Barseloni koja je mogla do još barem dva pogotka, pretili su Obamejang, Tores, potom i rezervista Depaj.

U finišu susreta, Real je zaigrao nešto bolje, vredi pomenuti pokušaj Asensija, ali više od toga „kraljevski klub“ večeras nije mogao.

Možda ovo nije pobeda koja će preokrenuti šampionsku trku, ali je svakako veliki podstrek za talentovanu ekipu Barselone.

Real će, sa druge strane, morati da se spremi za velike promene na kraju sezone, kakav god njen ishod bio…


Be the first to comment on "BRUTALNO PONIŽENJE: Barsa UNIŠTILA Real u Madridu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*