PORAZ CRNO-BELIH: Partizan izgubio od velikog rivala

Čukarički je bio bolji u prijateljskom meču protiv Partizana, igranom u formatu od dva poluvremena po 30 minuta, belo-crni su do pobedničkog gola stigli u 59. minutu, kad je posle centaršuta Stankovića sa leve strane Cvetković odlično primirio loptu i potom rutinski savladao Krunića – 0:1.

Oba trenera šansu su pružila momcima koji su manje igrali u prva dva kola „prolećnog“ dela šampionata. Za Čukarički je na primer prvi meč odigrao urugvajski štoper Koruho Guzman, za crno-bele „debi“ je protiv svojih dojučerašnjih saigrača zabeležio Aleksa Janković.

 


Prve dve šanse imali su domaći, najpre u šestom minutu kad je Živković centrirao, a Trifunović je šutirao, no pravo u Kaličanina. Tri minuta kasnije Mirčetić je ostao usamljen, ali je sa 17 metara šutirao pored gola. Kako je meč odmicao Čukarički je bio sve bolji.

Prvu ozbiljniju priliku imao je preko Ergelaša, koji je u 20. minutu šutirao pravo u golmana Partizana. Osam minuta kasnije Milojević je pokušao da iskoristi jednu grešku golmana crno-belih, ali se Krunić odmah iskupio.

Vrlo lepa je bila akcija Brđana iz 30. minuta, Guzman je poslao dijagonalu do Stankovića, ovaj je odmah uposlio Uroša Miladinovića, koji je centrirao, a Melo je tukao glavom, pravo u golmana Partizana.

U drugom poluvremenu Petrić je pružio šansu još nekolicini rezervista, a jedan od njih, Cvetković, rešio je meč. Prethodno, viđeno je nekoliko šansi na obe strane.

U 36. minutu probao je Milojević, posle odličnog prodora je i šutirao, ali je Krunić bio dobro postavljen. Tri minuta kasnije, loše je bila postavljena odbrana Čukaričkog, ali je Mirčetić iskosa sa desetak metara šutirao pravo u Samurovića.

U 42. minutu Miladinović je iznudio slobodan udarac, a sa 17 metara iskosa sa leve strane šutirao je Luka Stojanović, pogodio je stativu. Dva minuta potom Jo je lepo uposlio Rogana, čiji je šut sa osam metara u poslednji čas izblokirao Kanute.

 


mao je i Partizan priliku pre jedinog gola na meču, u 57. minutu Stefanović je šutirao sa 25 metara, izblokiran je, a potom je Samurović uhvatio loptu.

Be the first to comment on "PORAZ CRNO-BELIH: Partizan izgubio od velikog rivala"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*