SAMOUBISTVO CRNO-BELIH: Partizan dao dva gola u završnici, pa ŠOKANTNO izgubio od Čuke!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su na Banovom Brdu od Čukaričkog rezultatom 3:2 u okviru 30. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su se ovim porazom maltene oprostili od titule, pošto u plej-of ulaze sa čak sedam bodova manjka u odnosu na Crvenu zvezdu. Sa druge strane, Brđani su se, bar na kratko, popeli na poziciju četiri.

 


Već na samom početku meča povredio se najbolji igrač Partizana Aleksandar Jovanović, koji je i pored toga ostao na terenu.

Gajas Zahid je u 8. minutu imao veliku priliku, ali mu je golman Filip Samurović sjajno zaustavio udarac.

Ubrzo je Čukarički preuzeo konce igre i bio je veoma opasan iz kontra napada, a u 28. minutu je stigao do prednosti.

Đorđe Ivanović je sjajno probio po desnoj strani i uposlio Marka Docića, koji je prosledio loptu do strelca gola Vinisijus Mela.

Problemi za Partizan su počeli da se gomilaju, pa je u 39. minutu Jovanović, ipak, morao van terena, a na golu ga je zamenio Miloš Krunić.

Čuka je nepunih minut kasnije mogla do 2:0. Ivanović je igrao kao Leo Mesi protiv svog bivšeg kluba, idealno je uposlio Luku Adžića, ali se bivši fudbaler Zvezde obrukao i promašio zicer sa nekoliko metara.

Najbolju šansu Partizan je imao u sedmom minutu nadoknade. Zahid je sjajno izveo slobodan udarac sa leve strane, a Bojan Kovačević je glavom pogodio prečku.

Nemanja Nikolić je na poluvremenu zamenio slabog Denila Kastilja, ali sve je bilo uzalud.

Čukarički u 51. minutu stiže do 2:0. Frenk Kanute je izgubio loptu, a sve se završilo pogotkom Ivanovića, koji je postigao gol nakon što se od pasa Adžića lopta odbila od Zahida.

Partizan je užasno igrao, a promene Igora Duljaja pomogle su tek posle 70. minuta. U 75. minutu je Aranđel Stojković fantastično tukao glavom, ali je Samurović još bolje intervenisao.

Činilo se da će Partizan teško do gola, a onda je Ksander Severina u stilu najvećih majstora sjajnim volej udarcem u 90. minutu savladao, ovog puta, nemoćnog golmana Čukaričkog.

Samo dva minuta kasnije, novi šok za brđane. Nikolić je glavom, u svom stilu, bez gledanja asistirao Samedu Baždaru koji je potom savladao Samurovića za veliko slavlje Partizanovih navijača i igrača.

Krenuo je Partizan po potpuni preokret, ali je na kraju ostao bez ijednog boda. Bibars Natho je poslao jednu lošu dugu loptu, posle koje je usledila kontra domaćina.

 


Kovačević je ispao u duelu sa Ivanovićem, koji je preciznim centaršutem pronašao rezervistu Bojicu Nikčevića, koji glavom matira loše postavljenog Krunića za pobedu Čuke.

Lud meč i teško veče za crno-bele.

Be the first to comment on "SAMOUBISTVO CRNO-BELIH: Partizan dao dva gola u završnici, pa ŠOKANTNO izgubio od Čuke!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*