NEVEROVATAN PORAZ CRNO-BELIH: Partizan ispustio pobedu protiv Bajerna, plej-in sve dalje!

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna rezultatom 79:78, u okviru 26. kola Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića prosuli su vođstvo u samom finišu iako su tokom čitavog susreta bili bolji rival.

 


Tokom prvog kvartala Bavarce je fantastično služio šut, a u prilog tome govori i činjenica da su ubacili pet trojki, dok je pod košem dominirao Danko Branković. Ipak crno-beli su zahvaljujući raspoloženom Panteru održavali priključak, te su prvu deonicu završili sa deficitom od tri poena (26:23).

U nastavku su se Panteru priključili i ostali košarkaši Partizana, pre svih Frenk Kaminski koji je šutirao nestvarnih 4/4 van linije 6,75. Zahvaljujući toj činjenici, crno-beli su na odmor otišli sa prednošću od 45:41.

Domaći sastav je u drugom delu krenuo još bolje, da bi posle trojke Nanelija prvi put imali dvocifrenu prednost na utakmici – 57:47. Ipak, posle praznih minuta, Bajern je poenima Franciska došao na -4 i uneo neizvesnost u meč pred poslednju četvrtinu.

Crno-beli su imali pet poena prednosti, ali je raspoloženi Francisko pogodio trojku, već u sledećem napadu poentirao je Ibaka, pa je na dva minuta pre kraja na semaforu stajalo – 72:72.

 


Tada je na scenu stupio Doužer koji je posle poena iz ofanivnog skoka, a onda i pogotkom sa distance doneo Partizanu velikih +4. Ibaka je posle toga pogodio dva penala, da bi Doužer magičnom asistencijom poslužio Kaminskog za veliku prednost u poslednjem minutu.

Tada je ponovo na scenu stupio nestvarni Francisko. Prvo je bio precizan sa linije penala, da bi na sekund pre kraja pogodio trojku za veliku pobedu Bajerna.

Zatražio je Željko Obradović tajm-aut, ali je šut van linije 6,75 pogodio Kevin Panter.

Nakon ovog susreta Partizan je na skoru 12-14 i predstoji mu jako težak zadatak kako bi se plasirao u plej-in.

Be the first to comment on "NEVEROVATAN PORAZ CRNO-BELIH: Partizan ispustio pobedu protiv Bajerna, plej-in sve dalje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*