OBRADOVIĆ U ŠOKU: Da li je najavio odlazak iz Partizana?

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trener Partizana Željko Obradović je izneo utiske posle poraza od Bajerna.

Crno-beli su izgubili protiv ekipe iz Minhena u poslednjim sekundama, kada je Silvejn Francisko pogodio za tri poena – 78:79.

Partizan je trenutno na 11. poziciji u Evroligi sa 12 pobeda i 14 poraza.

Obradović je istakao da su crno-beli imali i dobre i loše momente.

 


„Kao i posle Bolonje nismo uspeli da zavrsimo utakmicu i izgubili smo, cestitke Bajernu. Kada je ekipa u ovakvom momentu odgovoran je trener. Nije baš da bismo mogli ništa da odbranimo. Ako smo primili tri poena, nije to nilo tako loše, u situaciji kada je bio bonus Smailagic pravi faul, imali smo neke loše beke dobre momente. Ja ću opet da ponovim da nema dileme da se pravi faul. Šta da radimo“, rekao je Obradović.

Bajern je dobro kontrolisao faulove u poslednjem kvartalu.

„Bajern tokom poslednje četvrtine nije izašao iz bonusa Zadnji napad koji smo imali napadali smo najnižeg kosarkasa i nismo spustili loptu ba Kaminskog , nismo videli nismo prepoznali, kada to igrači ne vide onda je trener kriv.“

O krizi.

 


„Nema nikave deileme da je kriza. Sem Splita sve ostalo je bilo tu. Šta bih ja mogao da vam kažem na to, dođe neki trenutak da se ja zapitam šta dalje . Šta mogu da uradim da podignem moral igračima , ja sad mogu da pričam kako igrači reguju na tajm autu, očigledno je da neke stvari nisu dobre. Ja ću cele noći da razmišljam kako dalje. Imamo sad tu utakmicu sa Laktašima, a posle Kup. Ja sam uvek govorio da lopta u prvom napadu ima istu težinu kao u poslednjem. Nema veze sto je Bruno pipnuo loptu, ionako ne bi ušla . Imali smo šest utakmica na isti bavim koji smo izgubili, igračima to nije bilo dovoljno. Dođe neki trenutak da se zapitam šta dalje“, zaključio je Obradović.

Be the first to comment on "OBRADOVIĆ U ŠOKU: Da li je najavio odlazak iz Partizana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*