OBRADOVIĆ U ŠOKU: Ne mogu da objasnim…

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana izgubili su dobijen meč na gostovanju Virtusu u Bolonji u okviru 25. kola Evrolige.

Po završetku meča medijima se obratio trener Parnog valjka Željko Obradović.

 


On je i pored svega ponosan na svoj tim.

,,Odlična košarkaška utakmica, sa usponima i padovima. Vrlo sam ponosan kako smo igrali. Borili smo se puno, iako smo imali problema sa nekim igračima. Mi smo izgubili utakmicu, neke lopte smo ‘prodali’ jeftino zbog njihove agresivnosti. Zato su zaslužili pobedu. Odličan posao mog tima, čestitke Virtusu i zahvaljujem se navijačima koji su došli, to je za nas veoma bitno”, rekao je Obradović.

O ekipi Virtusa i treneru Luki Bjankiju ima samo reči hvale.

,,Verujem da igraju izvanredno, Luka radi dobar posao i to je tim koji ima mnogo mogućnosti da završi među top četiri tima i bude na F4. Igraju vrlo dobro.”

Nije mogao da objasni greške svog tima u završnici meča.

 


,,Strašno bih voleo kada bih mogao da objasnim šta se desilo, ali ne mogu da objasnim ni ja. Četiri mala igrača igraju pressing, najlakše na svetu se uvodi lopta. Nismo rešili, ni uveli loptu. U 4/4 imali smo šest izgubljenih lopti i zbog toga smo direktno izgubili. Nema psihičkog pada jer igraš utakmice na svaka dva dana. Treba da se spremiš i razmisliš i o onome što je ispred tebe, bilo pobedio ili izgubio”, zaključio je Obradović.

2 Comments on "OBRADOVIĆ U ŠOKU: Ne mogu da objasnim…"

  1. a da ti napraviš čistku u klubu npr.Oterati Jaramaza,Anđušića,Tristana Smita,Ponjitku i dovesti trojicu ,četvoricu naših i jednog Ala pleja

  2. Daj Obradoviću, igrači svi treba da se kreću, a ne da statiraju, da igrač koji izvodi aut, ne zna kome da da loptu. Trebaš da sa ekipom uvežbavaš pod pritiskom igrača se izvodi aut, uvežbavti šut, kada se odlučuje meč, a ne bacanje iz očaja, već kroz izgrađenu akciju. Obradoviću 4 meča smo na taj način igubili, ili dobijene mečeve kako smo izgubili.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*