BARSELONA POKAZALA KLASU: Brizuela dominirao, Zvezda bez čuda!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u „Štark areni“ od Barselone rezultatom 85:76 u okviru 25. kola Evrolige.

Crveno-beli sada imaju skor od deset pobeda i 15 poraza, dok je španski velikan na 17 trijumfa i osam neuspeha.

 


Gosti su odlično otvorili meč, dobro su šutirali i stekli su prednost od 17:10. Na teren je potom ušao Miloš Teodosić i razmrdao je Zvezdu koja je uspela da smanji na 18:17 do kraja prvog perioda.

Usledila je dominacija gostiju, Dario Brizuelo se razgoropadio, pogađao je sve što je mogao, i Barsa je ubrzo imala prvu dvocifrenu prednost.

Laprovitola je potom pogodio trojku sa osam metara, a sjajnu sekvencu imao je Jan Veseli, pa su gosti na poluvremenu vodili rezultatom 45:32.

Odmah na startu treće deonice gosti su stigli do +17. Nikako Zvezda nije mogla da priđe rivalu, koji je za svaki nalet domaćina imao pravi odgovor, pa je tim Rođera Grimaua posle 30 minuta igre vodio rezultatom 64:51.

Lako je Barselona ponovo stigla do +17, ali Zvezda se nije predavala. Uspela je Zvezda serijom 7:0 da stigne do 70:60, ali je čudesni Brizuela pogodio novu trojku i odbio nalet.

 


Do kraja meča domaćin je uspeo da ublaži poraz, pa je Nedovićevom trojkom sa preko devet metara meč završen rezultatom 85:76 za goste.

Nemanja Nedović je imao 21 poen, Jago 13, Bolomboj 12. Kod pobednika Brizuela 20, Veseli 16, Laprovitola 12, Jokubaitis i Parker po 9.

Be the first to comment on "BARSELONA POKAZALA KLASU: Brizuela dominirao, Zvezda bez čuda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*