BLEDI PARTIZAN NASTAVIO DA PROSIPA BODOVE: Crno-beli u večiti derbi ulaze sa zaostatkom!

Fudbaleri Partizana remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Radničkog iz Kragujevca rezultatom 3:3 u okviru 19. kola Super lige Srbije.

Izabranici Feđe Dudića ostvarili su podvig tako što su osvojili bod u glavnom gradu Srbije, dok je remi u određenoj meri udaljio Partizan od šampionske trke sa Crvenom zvezdom koja ima dva boda više u susret Večitom derbiju naredne nedelje.

 


Očajan početak „crno-belih“ kaznili su gosti iz srca Šumadije koji su brzo konsolidovali svoje redove posle propuštene prilike Partizana koju je imao Kalulu.

Gosti su stigli do iznenađujućeg pogotka već u sedmom minutu kada je 19-godišnji Matija Gluščević dobro reagovao na dodavanje Pecelja s leve strane i zatresao mrežu Jovanovića unutar kaznenog prostora.

Dobro se snašao i Činedu koji nije dirao loptu jer bi u tom slučaju bio dosuđen ofsajd.

Upravo je Nigerijac bio strelac drugog gola u 16. minutu kada je iskoristio centaršut Adžića, pobegao Markoviću i glavom savladao nemoćnog Jovanovića.

Reagovao je Igor Duljaj koji je u igru uveo Nemanju Nikolića zamenivši Kvinsija Meniga već u 29. minutu.

Donelo je to pozitivne promene u igri Partizana koji je u 39. minutu uspeo da smanji zaostatak zahvaljujući lepoj akciji koju je započeo Zahid.

Loptu jeiz prve prosledio Kalulu ka Mateusu Saldanji koji je rutinski savladao Lekovića.

Činilo se da će Kragujevčani na odmor ipak otići s prednošću, ali tako nije mislio Bibras Natho.

 


Posle prekršaja Mitrovića na ivici kaznenog prostora, loptu je u svoje ruke uzeo upravo Izraelac i postigao sjajan gol iz slobodnog udarca u 44. minutu susreta.

Krenuo je domaćin još ofanzivnije u drugom poluvremenu, pa je prvi i zapretio preko Zahida i Saldanje kojem je pogodak iz 62. minuta poništen zbog ofsajda.

U tim trenucima, Dudić je u igru uveo Milana Vidakova koji je ispostavio kobnim po Partizanom.

Igrao se 74. minut kada je bivši fudbaler Vojvodine iskoristio veliku grešku Saničanina prilikom dodavanje lopte Jovanoviću i prilično lako zatresao mrežu rivala.

Reprezentativca BiH je Duljaj zamenio Nemanjom Trifunovićem pokušavši da u fazi napada stvori još više opcija, ali je nešto raniji ulazak Kristijana Belića zapravo doneo konkretan rezultat.

Igrao se 88. minut kada je Saldanja pametno petom proigrao Belića koji je doneo izjednačenje Partizan i tako ga spasio poraza

Be the first to comment on "BLEDI PARTIZAN NASTAVIO DA PROSIPA BODOVE: Crno-beli u večiti derbi ulaze sa zaostatkom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*