ONI SU VEROVALI, CRNO-BELI SE POGUBILI: Srušili Partizan usred Beograda

Košarkaši Igokee napravili su najveće iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Oni su u meču sedmog kola pobedili Partizan, aktuelnog šampiona, u neizvesnoj završnici, a posle pobede veoma je zadovoljan bio trener gostiju, Vladimir Jovanović.

 


Ključne poene za tim iz Laktaša ubacio je plejmejker Mudi, a Igokea je tokom utakmice imala i 22 poena prednosti.

 


„Čestitam svojoj ekipi na bitnoj pobedi. Imali smo lošu utakmicu u prošlom kolu i tražili smo reakciju. Veći deo utakmice smo bili oni pravi, čak i na kraju, kada nas je rival stizao. Dali su 32 poena u poslednjoj četvrtini, napadali su nas u leđa, ali smo i tada znali šta hoćemo, verovali da će jedna lopta odlučiti i mislim da smo zasluženo pobedili“, rekao je Jovanović posle trijumfa.

„Od pobede me još više raduje što smo bili pravi tim od početka do kraja. I kada je bilo dobro i kada je Partizan pravio velike serije… Držali smo se zajedno, igrači su se podržavali i to je najveća pobeda za mene“, kazao je trener koji je prošlu sezonu započeo na klupi Crvene zvezde.

Igokeu u sredu u FIBA Ligi šampiona očekuje gostovanje Tortoni u Italiji, a potom za vikend igraju kod kuće protiv Budućnosti.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*