OBRADOVIĆ NA METI GNUSNIH PROZIVKI: Ovacije od Istanbula do Splita, a skandalozne uvrede usred Beograda!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Crvene zvezde zasluženo su savladali Partizan 6 prvom večitom derbiju ove sezone.

Pored trijumfa Radonjićevih momaka, utakmicu je obeležilo sramotno vređanje Željka Obradovića od strane navijala Crvene zvezde.

Trener Partizana je tokom ove sezone ovacijama bio dočekivan svuda, od Istanbula do Splita i Zadra, a onda je u svojoj zemlji i gradu koji ga je proslavio doživeo najgnusnije uvrede, a bio je i gađan raznim predmetima. Pokušao je Radonjić u jednom trenutku to da prekine, ali nije uspeo.


Nije mu pomoglo ni to što je po dolasku u Partizan svakom svojom izjavom spuštao tenzije između dva najveća srpska kluba, sprečio je vređanje Vesne Čović na meču protiv FMP-a, naložio Dalasu Muru da se izvini klubu iz Železnika, jer ga je nazvao malom Zvezdom.

Željko se vratio sa jasnom namerom u Partizan, a to je da ga vrati na staze stare slave, i očekivano je da navijači Zvezde neće podržavati Obradovića u tom poslu, ali svakako je da ove gnusne uvrede i prozivke nije ni najmanje zaslužio.

Ovo je tek prvi derbi, biće i onih na kome će biti prisutni samo navijači Partizana, koji će nakon ovakvog navijanja Zvezdinih pristalica, sigurno uzvratiti istom merom, a tad ni Obradović neće moći da ih zaustavi.

Prosto, nema mira u srpskoj košarci, i pitanje je kad će ga biti. Obradovićeva ruka pomirenja, očigledno nije prihvaćena, pa nas do kraja sezone sigurno očekuje sve i svašta.

 


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ NA METI GNUSNIH PROZIVKI: Ovacije od Istanbula do Splita, a skandalozne uvrede usred Beograda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*