RAZOČARAO GA: Đurović BRUTALNO isprozivao košarkaša Zvezde!

Vlade Djurovic

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u grotlu Arene rezultatom 98:87.

Nakon meča poznati i proslavljeni trener Vlade Đurović je dao svoj komentar i izrazio nezadovoljstvo pojedinim igračima.

 


– Razočaran sam igrom Crvene zvezde, naročito igrom Šabaza Nejpira. Druga četvrtina je bila katastrofa, čista. Ne kažem da su igrali drugi bolje, ni za jednog to ne mogu da kažem, ali Nejpir… Mnogo drži loptu, davi, igra za koš, a plejmejker je, treba da razigrava saigrače. Džoel Bolomboj je imao šest šuteva za dva poena, Luka Mitrović četiri, a Šabaz Nejpir sedam. Imao je i deset šuteva za tri, ukupno 6/17 što je slabo. Poene je ubacio kad je utakmica bila gotova, sa bacanja i namirio je svoje poene. Ko nije gledao utakmicu rekao bi 23 poena za 28 minuta je dobar učinak. Vrlo slabo, ne kažem da i drugi nisu bili – izjavio je Vlade.

Crvena zvezda sledeći meč u Evroligi igra protiv Bajerna, dok će Partizan igrati protiv Baskonije, koju će voditi doskorašnji trener Zvezde Duško Ivanović.

Posle pet odigranih kola u ABA ligi i Partizan i Crvena zvezda imaju po četiri pobede i jedan neuspeh.

 


Kada je u pitanju Evroliga, Parni valjak je na skoru od dve pobede i tri poraza, dok su crveno-beli u prvih pet kola zabeležili samo pobedu nad Asvelom.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*