ČOVIĆ NA UDARU: Trener Mornara ISPROZIVAO prvog čoveka Crvene zvezde!

Spektakularnu utakmicu između Mornara i FMP-a u ABA ligi ove večeri obeležio je i detalj iz četvrte četvrtine kada je trener domaće ekipe, Mihailo Pavićević, potpuno izgubio živce zbog jedne sudijske odluke i zbog toga uputio opasku na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića.

Prišao je Pavićević veoma besan glavnom sudiji meča, Tomislavu Hordovu, ali očigledno nije primetio da mikrofoni nisu bili isključeni, pa je hrvatskog arbitra prvo zapitao „kako ga nije sramota da sudi pojedine faulove“.

Međutim, nije se na tome zaustavio, pošto je nakon toga uputio i opasku na račun predsednika Crvene zvezde, Nebojše Čovića, istakavši indirektno da zbog njega Mornar ima loš tretman na meču sa FMP-om.

 


„Kako vas nije sramota? Ne smete od Čovića da zucnete“ – rekao je Pavićević Hordovu, a onda je nastavio sa „rafalnom paljbom“ zbog čega je zaradio tehničku grešku.

FMP je na kraju odneo veliku pobedu u jednom od najefikasnijih mečeva ikada u ABA ligi (113:102), a Trent Frejžer je bio nadomak rušenja istorijskog rekorda po broju postignutih poena na jednoj utakmici. Ubacio je 45, a upravo Daron Rasel iz Mornara drži prethodni postigavši 47.

 


Be the first to comment on "ČOVIĆ NA UDARU: Trener Mornara ISPROZIVAO prvog čoveka Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*