BIVŠI TRENER ZVEZDE OPLEO PO TERZIĆU: Isprozivao ga zbog komentara o Partizanu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić je tokom dugog razgovora sa novinarima, nakon završetka jesenjeg dela sezone, žestoko isprozivao kolega iz Partizana, nazvavši ih “plačip..kama“, jer se često žale na suđenje.

Na to niko iz Humske nije odgovorio, ali jeste nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović.

On se oglasio u razgovoru za “Danas“, gde je uporedio ponašanje današnjih čelnika naših najvećih klubova sa onim iz vremena Vladimira Cvetkovića od pre tri decenije.

 


“U vreme Vladimira Cvetkovića takve gadosti nisu smele da se izgovaraju ni na jednoj strani Brda. Ni u Crvenoj zvezdi, gde je tako dugo i uspešno radio posao generalnog sekretara, ni u Partizanu. Sa njegovim odlaskom nestala je gospodština u komunikaciji naša dva najveća kluba, pa je ova izrečena uvreda samo vrh jednog kontinuiranog procesa urušavanja pravih vrednosti. Nažalost, ovo je mnogo više od lične prostote i bahatosti. Ipak je on istaknuti eksponent politike i manira šampiona države, pri čemu ne bi trebalo štedeti ni vrhušku Partizana. Sve je to na isti kalup“, rekao je Kosanović.

A kada su u pitanju pomenute primedbe na suđenje, Kosanović je i jednima i drugima poručio da se “pokriju ušima od sramote“.

“I jedni i drugi znaju čime se bave, imamo situaciju gde prvak i viceprvak države mere kome su arbitri više pomogli ili odmogli. Fudbal nam propada, stadioni zvrje prazni… a oni se svađaju i još to rade sve primitivnije“, zaključio je on.

 


Be the first to comment on "BIVŠI TRENER ZVEZDE OPLEO PO TERZIĆU: Isprozivao ga zbog komentara o Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*