BOLI GA NEPRAVDA: Bivši košarkaš Zvezde UDARIO na Evroligu zbog kazne Partizanu!

FOTO: Euroleague

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis oglasio se nakon što je Evroliga izrekla kazne Realu i Partizanu zbog dešavanja u Madridu.

Kanađanin smatra da su crno-beli oštećeni, pre svega zbog sankcije od dve utakmice zabrane igranja koju je dobio Kevin Panter.

 


– Upravo sam video kazne. Nije fer što su ugrožene Partizanove šanse za prolaz dalje. Uz to, njihovi najbolji igrači će potencijalno presedeti Fajnal-for? Ako već kažnjavate, neka to ne utiče na naredne serije. Ne mislim da je to u redu. Pustite momke neka igraju – napisao je Enis.

Na njegovu poruku se nadovezao Kendrik Peri kojem nije jasno kako Serhio Ljulj nije kažnjen.

– I nema sankcije za igrača koji je započeo celu gužvu (Ljulj, prim.aut.). Ako mene pitate, biće to srećni brejk za Real – napisao je Peri.

Enis je pomno pratio dešavanja u Madridu, a kada je video šta se sve izdešavalo u završnici, poručio je da će igračima Reala biti potrebna nacionalna garda da ih čuva kada budu došli u Beograd.

– Molim se da Real Madrid u Srbiju uđe sa nacionalnom gardom. Ulazak u Partizanovu arenu za treću i četvrtu utakmicu među navijače nakon ovoga. Molim se za sve njih – istakao je sinoć Enis.


Podsetimo, pored Pantera kažnjen je i Lesor sa jednim mečom suspenzije. Na drugoj strani Geršon Jabusele je dobio pet, a Gabrijel Dek jedan meč neigranja. Oba tima su kažnjena i novčano sa po 50.000 evra.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "BOLI GA NEPRAVDA: Bivši košarkaš Zvezde UDARIO na Evroligu zbog kazne Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*