ČOVIĆ UDARIO NA PARTIZAN: Prvi čovek Zvezde isprozivao crno-bele!

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na televiziji Pink u „Novom jutru“, gde se dotakao aktuelne situacije u našoj košarci.

Pričao je o situaciji u Zvezdi, rezultatima u Evroligi, ABA ligi i atmosferi sa prethodnog večitog derbija.

 


Nije propustio priliku da između redova prozove sudije, posebno Damira Javora, kroz poređenje vezano za „drveće“ u ABA ligi.

 Nikada nisam zadovoljan igrom, ali iskreno da vam kažem, šta se sve preduzima protiv Zvezde, super sam zadovoljan. Sa rezutatima i u ABA ligi i u Evroligi. Kakve mi medijske blokade imamo… – počeo je Čović, pa nastavio o komentarima i kritikama.

 Mi sada na svaku utakmicu putujemo čarterima, nekada smo spavali na aerodromima, budžeti su se podigli i sad se očekuje da budemo na F4, polako, neki su ulagali po 40 – 50 miliona i nisu uspevali. Dešava se zbog umora, kao što je bilo protiv Asvela, pa smo dobili drvlje i kamenje, a onda dobijemo Armani koji je mnogo kvalitetniji. Ali šta se sve radi i kroz kakve neregularnosti i nameštanja prolazimo, počevši od Kampaca i nadalje, odlični smo. U ABA ligi smo tek odlični, gledajući različite varijante drveta, od „javora“, preko bukve i tako dalje… – poručio je Čović, a potom se obratio i direktno navijačima, pozvao ih da u velikom broju dođu na derbi u ABA ligi 28. januara, a pitanje je da li je između redova prozvao večitog rivala za atmosferu na utakmicama Evrolige.

 


Zvezda je prva na tabeli i jako nam je važno da se dobro angažujemo da propratimo Zvezdu u ABA ligi, jedna je 28. januara, to je derbi, da bude još bolja atmosfera nego u Evroligi, jer videli ste kad mi napravimo atmosferu u Evroligi, to nema konkurenciju, pravimo na naš domaći način, mi ne pravimo kao šou, to nije Beer fest ili festivali u Vrnjačkoj Banji. Mi pravimo od srca, videli ste kako je bilo, za Baskoniju će isto biti, čuo sam da će biti određena koreografija… Pozivam sve navijače, jako nam je važno da nam pomognu ne samo u Evroligi, nego i u ABA ligi, jer nam je bitno da nam pomognu. Imam informacije, vrapci malobrojni u Beogradu mi dostavljaju informaciju, da će biti pokušaja kroz razne projekte da nas sapletu da ne sačuvamo pol poziciju, vidim da cvrkuću na sve strane – poručio je prvi čovek Zvezde.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "ČOVIĆ UDARIO NA PARTIZAN: Prvi čovek Zvezde isprozivao crno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*