PONOVO UDARIO NA PARTIZAN: Čović ŽESTOKO isprozivao crno-bele!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je bio gost u jutarnjem programu RTS-a gde je između ostalog govorio o aktuelnoj situaciji u košarci.

Crveno-beli za sada ne beleže očekivane rezultate u Evroligi uprkos respektabilnom timu koji imaju.

 


 Ja nikad nisam zadovoljan, računajući da imamo i takve simpatizete i navijače. Da li je realno ili ne, od nas se očekuje da budemo prvi. Mislim da je košarkaški klub Zvezda od 2012. godine, do danas, naš najuspešniji spotski klub sa 22 trofeja. Vidim da se neki diče što su za tri godine osvojili jedan trofej i na nebu su. Ono što me raduje to je ponašanje naših navijača, ponašanje na utakmica, a ne vređamo nikoga, ničije porodice, navijamo za svoj klub, a rezultati polako i postepeno dolaze – ističe Čović, koji je potom pričao o budžetu.

– Što se tiče budžeta, nije mali, uz veliku zahvalnost državi, jer ništa ne bi postigli bez države, ali kad pogledamo druge sportove, naš budžet je tri fudbalera prosečna. Danas dolazi Mančester, zamisltie koliko koštaju iako dolaze sa drugim ili trećim timom. Drugo, tu je još 12 sezona, ima onaj pristup, ko može bolje, ima otvoren poziv da dođe i da radi još bolje.

Na startu sezone je najavio „pohod“ na Fajnal-for Evrolige, a u ovom trenutku su ambicije nešto drugačije.

 


– Da osvojimo ABA ligu, domaću i Kup i da u Evroligi napravimo što bolji rezultat, da bilo je očekivanje F4, to nije isključeno još. Mi smo prošle godine u ovo vreme imali 7-6, pa se nismo planirali. Ove godine imamo lošiji rezultat, 4-9, ali, videćemo. Želim da pozovem naše navijače da u što većem broju dođu na meč sa Albom, vrlo brzo ćemo igrati sa Realom iz Madrida, onda sa Makabijem, ali imamo još jedan problem. Zvezda još nije ušla, na ostale selekcije, u male sale u Areni. Tu imamo probleme, ne možemo da ostvarimo dobre treninge za mlađe selekcije, ženske, nadam se da će se rešiti, ta hala je uzurpirana iako je gradska hala. U velikoj smo se dogovrili, ali se za male moramo dogovoriti. Ne izbacujemo nikog, mislim na Pratizan, ali moramo napraviti dogovor. To su gradske hale, a ne nekog privatnika.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "PONOVO UDARIO NA PARTIZAN: Čović ŽESTOKO isprozivao crno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*