ZA SVE MU KRIV PARTIZAN: Čović ŽESTOKO udario na Savića!

Veliku buru je izazvala jučerašnja odluka Maršala Glikmana, koji je odlučio da ne smanji kaznu Fakundu Kampacu, pa tako Argentinca nećemo videti na evroligaškim parketima sve do prvog marta.

Nakon te odluke oglasio se i Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, koji je poručio da je Zoran Savić, sportski direktor Partizana, taj koji „tužaka“ Zvezdu.

– Pojavilo se nešto što je odvratno. Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu energiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentirali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila. Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te ne analizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez. Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića – rekao je Čović gostujući na televiziji „Hepi“.

 


On je dodao i da te informacije dobijaju od drugih timova iz Evrolige.

 Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup… Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim energiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar.

 


Be the first to comment on "ZA SVE MU KRIV PARTIZAN: Čović ŽESTOKO udario na Savića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*