ŽESTOKE PSOVKE NEJPIRA: Amerikanac POBESNEO posle novog poraza od Partizana!

FOTO: KK Crvena zvezda

Plejmejker Crvene zvezde Šabah Nejpir bio je vidno iznerviran posle drugog vezanog poraza od Partizana u Štark areni.

Crno-beli su, nakon 88:86 u Evroligi, ove večeri u 5. kolu ABA lige nadigrali najvećeg rivala rezultatom 98:87.

 


„Bili smo tu. Napravili smo dobru seriju, približili se. Teško je, promašivali smo šuteve. Posebno individualno, trenutno se osećam us*ano. Pokušavam da pomognem timu, ali moram da saznam zašto tako loše šutiram. Moraću to da rešim“, rekao je Nejpir.

„Za mene, ovo je novi tim. Agresivan sam kada ne moram to da budem. Pokušavam da proniknem u ritam ekipe, nove ekcije, novi tim, novi treneri. Trenutno mi ide loše, dajem sve od sebe, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da proigram saigrače. Radim na tome, saznaću zašto je to tako.

Koja je najveća razlika između Duška Ivanovića i Joanisa Sferopulosa?

„Najveća razlika je u tome što Sferopulos daje varnicu svakoj akciji. I Duško je to radio, ali sa Janisom je drugačije. Svaki igrač je važan ovom timu i to je razlika“.

Na kraju je Nejpir poentirao.

 


„Nismo želeli da izgubimo. Ali, moramo da dokučimo kako da bude efektivni za ovaj tim. Moramo da budemo bolji u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama. Teško je, ali svi se bore za ovaj tim. Saznaćemo zašto je to tako. Svako od nas mora da radi jako. Sr*nje je. Svi smo jeno popieli“, zaključio je Nejpir.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*