POSLE NOVOG PORAZA: Obradović najavio PROMENE u Partizanu!

FOTO: KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović obratio se novinarima na konferenciji za medjie posle poraza od Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Crno-beli su u glavnom gradu Slovenije izgubili rezultatom 77:74.

Trener Parnog valjka sumirao je utiske nakon novog neuspeha njegovog tima.

 


„Dobro veče, čestitam Olimpiji na pobedi u utakmici koja je bila rezultatski neizvesna. Ne mogu da kažem da se tim nije borio, borili smo se, ali nije dovoljno i sigurno da ćemo neke stvari probati da promenimo. Odlučili su sitni detalji, oni su bili i srećni i pametniji i zasluženo su pobedili utakmicu“.

Suđenje nije hteo da komentariše.

„Nikada se nisam bavio komentarom suđenja, ne bih ni sada“.

Zahvalio se navijačima Partizana, koji su i u Ljubljani bili uz klub.

„Fenomenalna atmosfera, hvala svim navijačima. Imamo publiku bilo gde da igramo, hvala im na tome, ali mi nažalost ne vraćamo. Ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikada nisam izlazio u javnost da napadam igrače niti ću to ovoga puta, između sebe pričamo i radimo i neke stvari su evidentne i kako ćemo da rešimo, vreme ipsred nas će to pokazati“.

Sledeći protivnik je Asvel u Evroligi, a meč se igra u utorak:

„Asvel je pobedio Barselonu na strani, pre nas su igrali, ne znam rezultat, s obzirom na stanje u kom se nalazimo oni su favoriti, pogotovo nakon ovakve utakmice. Nije lako kada u kratkom periodu izgubiš par mečeva na jednu loptu. Moj posao kao trenera je da dignem ekipu, koliko ćemo uspeti videćemo. Sve što imam sa Glasom, već sam sa njim razgovarao. Sve zna. Sa svima je tako, oni su mladi ljudi o kojima i te kako vodim računa pa se nadam da ću uskoro imati odgovor“, rekao je trener Partizana.

 


Be the first to comment on "POSLE NOVOG PORAZA: Obradović najavio PROMENE u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*