ŽELJKO RAZJAREN: Obradović ŽESTOKO prozvao košarkaše Partizana posle poraza!

FOTO: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan posle šokantnog poraza od Mege u ABA ligi.

Obradović je kritikovao svoje pojedince zbog pristupa utakmici.

„Čestitam Megi na odlično odigranoj utakmici i apsolutno zasluženo je pobedila. Imali smo šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi. Najavio sam da će mladi igrači Mege igrati sa velikim motivom i da će probati da se nadigravaju, a upravo je tako i bilo“, počeo je Obradović.

 


Apostrofirao je umor, nepuna dva dana od meča sa Hamburgom u Evrokupu.

„Nismo imali energiju koju smo imali pre dva dana. Za neke igrače je možda logično s obzirom na to koliko su dali na prethodnoj utakmici, ali za neke nije. Kada već poredimo mladost koja je prisutna kod Mege, treba da se osvrnemo i na mladost koju mi imamo u ekipi. To je ono gde vidim problem. Da oni ne mogu sebe da motivišu i da igraju utakmicu na najbolji mogući način. To je jedino čime sam nezadovoljan, a sve ostalo mogu da razumem“.

Pričao je i o motivaciji pojedinaca iz Partizana.

„Nedopustivo je da protivnički tim ima veću želju od pojedinih igrača iz moje ekipe. Na tome ćemo sigurno da radimo. Hvala navijačima na podršci. Znamo da nećemo igrati utakmicu u subotu protiv Cibone, tako da ćemo naredna tri dana iskoristiti da se pripremimo za veoma važnu utakmicu u Ankari protiv Turk Telekoma“, rekao je Obradović.

Poseban osvrt dao je na odbranu svog tima.

„Bilo je jasno da se rade nerezonske stvari u napadu, a da se neko drugi čeka u odbrani. Ne znam ko je taj drugi. Došli smo do toga da oni postižu poene u tranziciji i ofanzivnih skokova. Neverovatan broj je primiti 55 poena za poluvreme“, zaključio je.

 


Be the first to comment on "ŽELJKO RAZJAREN: Obradović ŽESTOKO prozvao košarkaše Partizana posle poraza!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*