ĐUROVIĆ NALJUTIO GROBARE: Bog je pogledao Partizan protiv Zvezde, da su izgubili…

Vlade Djurovic

Poznati košarkaši trener Vlade Đurović komentarisao je večiti derbi u Evroligi, ali i najavio onaj koji sledi u ABA ligi.

On je istakao da Kevin Panter nije bio na svom nivou, i da je za njega najbolje da se maksimalno oporavi od povrede i ponovo bude onaj stari.

 


Panter je već dugo u krizi, možda je to ta povreda, ali… Svaki igrač prolazi kroz krizu forme, ali ovo već dugo traje za njega. Ovo traje od početka sezone i najbolje za njega je da to sa zadnjom ložom završi i onda igra normalno“, naglasio je Đurović i istakao da Hangi nije bilo teško da čuva Pantera, a kada je preuzeo Avramovića – razigrao je heroja crno-belih.

Već u ponedeljak na programu je novi duel večitih rivala, a ponovo će domaćin biti Partizan.

– Da je Zvezda dobila, Partizanu se ne bi lepo pisalo. Prvo su izgubili od Mege, pa onda da su i pred svojom publikom… Bog ih je pogledao i vratilo im za poraz od Reala. Mislim da je sada psihološka prednost na strani Partizana. Zvezda ima kredit jer je Partizan izgubio od Mege i ne mislim da će sad da se tresu igrači Zvezde od treme, mala je prednost na strani Partizana zbog načina na koji je pobedio – smatra Đurović.

Partizan će u ponedeljak od 20:00 dočekati Crvenu zvezdu u Beogradskoj areni u okviru 5. kola ABA lige.

 


Posle četiri odigrane utakmice crno-beli imaju tri pobede i jedan poraz, dok su crveno-beli maksimalni.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*