ĐUROVIĆ PONOVO RAZBESNEO GROBARE: Zvezda ne mora da brine zbog poraza od Partizana…

Vlade Djurovic

Vlade Đurović pričao je o Crvenoj zvezdi i Partizanu koji posle šest kola u Evroligi imaju skor od dve pobede i četiri poraza.

Iskusni stručnjak govorio je u emisiji na Areni Sport koja je bila na programu u četvrtak kada su crveno-beli igrali protiv minhenskog Bajerna.

 


– Mi uglavnom pratimo ABA ligu, poraz od Partizana neće naškoditi Zvezdi, mislim da će Zvezda biti prva u ABA ligi i da je poraz Partizana od Mege bitan i da će pobediti Partizan na domaćem terenu. Ne bi trebalo mnogo da se sekiraju. Poraz u Evroligi doveo je do limita. Zvezda mora da dobije sve utakmice kod kuće. Moraš da doneseš i 2-3 pobede na strani, da izgubiš kod kuće od najjačih, ali drugo mora da se dobije. Taj kredit Zvezda je potrošila – počeo je Đurović.

O problemu sa šutem crveno-belih.

– Uvek kada ne ide, i ne ulaze trojke, onda igrač koji šutira trojke… Ne mogu svi da podbace, a Nedović je taj, bitan. Prvu utakmicu sa Asvelom Zvezda je šutirala 17/34 za tri, kad ulaze u redu je, a šta ćemo kad ne ulaze? Bolomboj je objektivno najbolji igrač Zvezde, a to nije projektovano, bilo je projektovano da bude rezerva za Tobija i Mitrovića. Ubaci i spolja, ne samo unutra – kaže Đurović.

U Beograd u narednom kolu ABA lige dolazi Budućnost.

 


– Velika je razlika, Budućnost nije u Evroligi, ni u Evrokupu ne može mnogo da uradi. Zvezda ne bi trebalo da strepi od njih, Budućnost je jaka za ostatak ABA lige, ne računam ‘večite’ tu. Derbi, Budućnost i Igokea će se boriti za treće i četvrto mesto. Što se meča tiče, Zvezda je favorit, to je dobra ekipa i dobri igrači, drugo je što ne ide i ima promašaja. Ako ih krene, teško svakome – rekao je Đurović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

*