„ORLOVI“ PONOVO IGRALI U TAJNOSTI: Srbija ubedljivo pobedila!

FOTO: FIBA

Košarkaši Srbije odigrali su još jedan meč „iza zatvorenih vrata“, ali za razliku od onog protiv BiH kada su dva saveza dogovorili da ne procuri maltene nijedan detalj u javnost, pa čak ni rezultat, ovog puta smo mogli da saznamo malo više.

U pitanju je bio susret protiv selekcije Poljske koji je pripao našem timu – 81:66.

 


Iako KSS nije želeo da objavi ništa ni o ovom meču, zahvaljujući Poljacima smo saznali koji je bio makar rezultat.

S druge strane, oni su samo objavili statistiku svojih igrača, pa smo tako videli da je odličan bio Balcerovski, bivši igrač Mege a sada Panatinaikosa, sa 14 poena, dok je novi igrač Partizana, Mateuš Ponitka, ubacio 7 poena.

– Izgubili smo od reprezentacije Srbije posle borbe do poslednjih minuta. Srbija je protivnik na veoma visokom nivou. Protivnici su uputili dosta šuteva za tri poena. Odskočili su nam na početku, ali smo se vratili u igru, bili smo konkurentni u drugom poluvremenu. Bio je to dobar test za nas. Sada nas čekaju utakmice protiv Makedonije – rekao je Mihal Mihalak.

Zadovoljan je bio i selektor Igor Miličić.

 


– Skok u napadu, koji nam je bio problem iz prvih mečeva, je malo popravljen. Na početku su Srbi postigli nekoliko bitnih koševa, ali smo stali, borili se do kraja. Dobili smo ono što smo želeli da postignemo protiv ovako jakog rivala. Pred nama je još utakmica i treninga, što će poboljšati našu igru – poručio je poljski selektor.

Ekipa Srbije je trebalo da putuje za vikend u Podgoricu, ali je duel protiv Crne Gore otkazan zbog zauzetosti dvorana, tako da će naredne mečeve igrati tek u Grčkoj na Akropolis kupu.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "„ORLOVI“ PONOVO IGRALI U TAJNOSTI: Srbija ubedljivo pobedila!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*