IMA LI KO GORI OD PARTIZANA? Očajni crno-beli nastavili da ređaju poraze, drugo mesto je misaona imenica!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Čukaričkog drugi put u četiri dana savladali su Partizan i došli u najbolju poziciju za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U 1. kolu plej-ofa Superlige Srbije, belo-crni su na Banovom brdu u reprizi okršaja od četvrtka slavili identičnim rezultatom 1:0 (1:0).

 


Tim Dušana Kerkeza upotrebio je identičan recept i pokazao da je definitivno bolji tim od Partizana, koji se u svakom smislu „raspada“ i ne nazire se izlaz iz katastrofalnog niza rezultata.

Prvo poluvreme ovog susreta bilo je veoma „mršavo“ i bez pravih dešavanja, iole vrednih pomena.

U šestom minutu je sudija Stanko Ostraćanin dosudio penal za domaće, ali ga je VAR par minuta kasnije poništio jer nije bilo kontakta između Lučića i Filipovića.

Potom nismo videli ništa značajnije sve do 42. minuta i gola odluke u režiji Marka Docića.

Kapiten Čukaričkog je slobodan udarac sa desne strane poslao, umesto pred peterac, direktno u mrežu Nemanje Stevanovića.

Golman Partizana se obrukao očajnim postavljanjem i direktni je krivac za primljen gol sa gotovo 40 metara udaljenosti.

Partizan je mogao da uzvrati dva minuta kasnije, ali Fuseni Dijabate nije dobro reagovao u šansi koja mu se iznenada ukazala.

Dobio je loptu na levu nogu na ivici kaznenog prostora i vrlo neprecizno je šutirao pored desne stative.

Koliko je ovaj tim Partizana nemoćan videlo se u nastavku, jer osim početnog naleta koji je doneo neprecizan šut Danila Pantića, ništa više nije pokazao.

Praktično nije bilo nikakve ideje kako da se napadne gol rivala, a duge lopte koje iz nekog razloga forsira Igor Duljaj ne bi naudile ni mnogo gorim rivalima od Čukaričkog.

 


Tek u 87. minutu je Partizan uspeo da dođe do prave prilike i to nakon što je sa klupe ušao Marko Živković i uputio konačno „kršten“ centaršut ka Rikardu Gomešu.

Prvi strelac „parnog valjka“ se odlično kretao, pobegao je čuvaru i nije imao sreće, jer je glavom pogodio stativu.

Nakon toga praktično je bilo gotovo, a Partizan se gotovo izvesno oprostio od Lige šampiona, dok Čukarički sada ozbljno može da počne da mašta o eliti.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "IMA LI KO GORI OD PARTIZANA? Očajni crno-beli nastavili da ređaju poraze, drugo mesto je misaona imenica!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*