ZVEZDA: Proslava titule

FOTO: FK Crvena zvezda

Golman Crvene zvezde priželjkuje da u poslednjem kolu protiv Proletera navijačima bude dozvoljen ulaz

Pitanje kakva bi novija istorija Crvene zvezde bila da pred golom nije imala Milana Borjana. Sudbina je htela da baš on crveno-bele u poslednje tri sezone odvede do Lige Evrope i Lige šampiona.

Posle dve čuvaru mreže našeg najtrofejnijeg kluba smeši se i treća domaća titula, može da bude overena već 30. maja protiv Borjanovog bivšeg kluba Rada na Banjici.

  • Neću imati emocije prema Građevinarima, iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u poslednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vernim simpatizerima proslavimo titulu – priželjkuje Borjan.

Golmani Katić i Guteša nekoliko puta su nagovestili da bi mogli da vas naslede ispred mreže…

  • Obojica su fenomenalni. Katić već ima kvalitet za prvi tim, treba samo da „namesti” glavu. Imamo i talentovane mladiće na pozajmicama. Svi moraju da budu jaki u glavi i čekaju šansu.

Odgovara li vam što ćete posle duge pauze sezonu da završite posle samo četiri kola, bez plej-ofa?

  • FSS i većina klubova su tako odlučili, moramo da poštujemo takav stav i prilagodimo se. Želeli smo da odigramo svih 11 prvenstvenih i kup utakmice, ali izabran je kraći model. Naš cilj ostaje dupla kruna. Nismo uspeli da osvojimo drugi trofej u prethodne dve sezone, nadam se da sada nećemo da propustimo šansu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "ZVEZDA: Proslava titule"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*