PARTIZAN SAMO DO BODA: Zdjelar anulirao Vučićev gol iz penala!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa Zemunom na svom terenu.

Partizan se izvukao u poslednjoj sekundi golom Saše Zdjelara koji je sa desetak metara bio precizan i dao prvi gol za Partizan na prvom meču u Superligi.

Zemun je prethodno poveo golom Vučića sa bele tačke u 70. minutu i sve do 94. minuta Zemunci su se odlično branili.

Fudbaleri Zemuna počeli su utakmicu otvoreno, pritiskali su loptu kada je bila u nogama protivnika, ali se Partizan posle svega desetak minuta oslobodio i preuzeo punu kontrolu.

Kontrola lopte nije crno-belima donela ništa jer ni Suma ni Tošić nisu mogli da iskreiraju napade kojima bi ugrozili gol Zemunaca.

Zemun je odigrao disciplinovanu odbranu sve vreme, ali su u napadu njegovi fudbaleri loše centrirali u nekoliko navrata pa prilika nije bilo.

Tokom većeg dela prvog poluvremena, u Humskoj je osim tišine na tribinama vladala „uspavanka“ i na terenu jer nikakvih uzbuđenja nije bilo.

Sve do poslednjih nekoliko minuta kada je Milošević odlično odbranio šut Pantića sa desetak metara. Partizanovi igrači su tražili i penal jer se lopta posle šuta Ostojića od noge Cvetkovića odbila do ruke saigrača, ali sudija Santrač opravdano nije dosudio jedanaesterac.

U prilici je za Zemun bio i Đenić kome je lopta posle centaršuta po zemlji lopta išla malo iza leđa pa je prilika propala. Zemunci nisu imali šut ka golu pa je 0:0 do poluvremena njima više odgovaralo.

B92

Be the first to comment on "PARTIZAN SAMO DO BODA: Zdjelar anulirao Vučićev gol iz penala!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*