ALEKSANDAR VUČIĆ: Pocrneo sam kada sam čuo da je Pešić promašio prazan gol!

Poznato je već da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić veliki navijač Crvene Zvezde, a on je gostujući u jednoj emisiji na Pinku prokomentarisao meč crvneo-belih sa CSKA i njegovu reakciju na promašaj Aleksandra Pešića.

– Nisam mogao da gledam, jer smo radili, imali smo sastanke. Otkriću vam, a nadam se da njemu neću napraviti probleme, da je Lavrov navijao za Crvenu zvezdu. On je veliki navijač moskovskog Spartaka, a znate za odnose navijača Zvezde i Spartaka. Njemu je čak bilo više stalo od mene i zanimalo ga je više, ja sam gledao kako da pripremim sastanak i otvorim neka važna pitanja – rekao je Aleksandar Vučić, a onda je objasnio kako je pocrneo u licu zbog napadača Aleksandra Pešića.

– Pred kraj, pred, valjda, poslednje pitanje, doturili smu mi ceduljicu na kojoj je pisalo ‘CSKA pobedio 1:0, Pešić promašio prazan gol’. Pročitao sam i pojavilo se crnilo na licu, kad sam to video odjednom sam postao crn.

Govorio je Aleksandar Vučić o duelu Partizana protiv Viktorije iz Plzena.

– Da nisu primili onaj prvi gol, ne bi ispali… Mnogo je bilo važno za zemlju da prođu oba naša kluba – zaključio je priču o sportu Aleksandar Vučić.

 

1 Comment on "ALEKSANDAR VUČIĆ: Pocrneo sam kada sam čuo da je Pešić promašio prazan gol!"

  1. Nema veze, uvešće on nove dažbine za njegov klub da kupe još igrača, da vrate dugove… Čime se on bavi na sastanku sa svetskim liderima, sramota…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*