NOVA CRNO-BELA BLAMAŽA: Partizan se ISPROMAŠIVAO i izgubio od Radnika USRED Humske!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana poraženi su rezultatom 2:1 na svom stadionu u 27. kolu Mozzartbet Superlige Srbije.

Crno-beli su svojim navijačima priredili još jedno neprijatno iznenađenje i na svom stadionu su poraženi od poslednjeplasirane ekipe u ligi.

Radnik iz Surdulice je došao da se nadmeće i uspeo da nadigra Partizan u Humskoj i trijumfuje rezultatom 2:1.

 


Partizanov katastrofalni niz se nastavlja, jer je ovo četvrta od poslednjih pet utakmica u kojima nisu ostvarili pobedu. Istina, u prošlom kolu nadigrali su Mladost u Lučanima, a pre toga su imali dva remija i poraz.

Izgubili su u derbiju, pre toga od Mladosti GAT na svom stadionu, a sada i od „fenjeraša“ surduličkog Radnika.

Sve je počelo u 7. minutu kada je Radnik po prvi put ozbiljno zapretio i posle kontre Popović uspeo da odbrani i pošalje loptu u korner iz čega gosti pogađaju stativu.

Samo tri minuta kasnije videli smo prvi gol, kada je na promašaj Natha natrčao Rikardo, ali je gol zbog ofsajda poništen, a onda u 13. minutu stiže prvi „šamar“.

Tada je Andrija Radulović iskoristio veliku grešku Vujačića, izašao sam pred golmana Popovića i bez većih problema zatresao mrežu Partizana za vođstvo 1:0.

Dijabate potom preti, pokušao je da izjednači, ali iz maltene mrtvog ugla pogodio stativu, da bi i Rikardo u 23. minutu posle centaršuta pokušao glavom da postigne gol, ali pogodio stativu.

Pretio je Partizan u još nekoliko navrata, da bi u 44. minutu stigla nova kazna. Korner sa leve strane, Jokić na pravom mestu, katastrofalna reakcija Popovića i… 2:0 za goste iz Surdulice!

 


Samed Baždar je zamenio Kristijana Belića od 46. minuta. Crno-beli su napadali sve vreme, ali su nešto teže stizali do stopostotnih šansi.

Na teren je pre isteka 60. minuta ušao i Andrija Pavlović, pa je domaćin zaigrao sa dva špica.

U 63. minutu Partizan je dobio penal. Rikardo Gomeš je fauliran, sudija je prvo pokazao da je slobodan udarac, ali je utvrđeno da se nalazio unutar kaznenog prostora. Bibars Natho je preuzeo odgovornost i na iznenađenje svih na stadionu, nije bio precizan, tačnije Ranđelović je postao prvi golman koji je odbranio penal Izraelcu.

Crno-beli nikako nisu mogli do gola, imali su mnogo šansi, ali je neprelazan bio Ranđelović, koji je u 77. minutu fantastično zaustavio udarac Andrije Pavlovića, koji se nalazio samo na nekoliko metara od gola.

Partizan je do zasluženog gola stigao tek u 83. minutu. Rikardo se sjajno zagradio, još bolje šutirao i konačno savladao golmana Radnika za nadu crno-belih.

Parni valjak je do kraja meča propustio još nekoliko zicera, Andrija Pavlović i Baždar nisu mogli do gola, dok je na drugoj strani u kontri neprecizan bio Radulović.

Na kraju novi poraz Partizana i tragedija u Humskoj.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NOVA CRNO-BELA BLAMAŽA: Partizan se ISPROMAŠIVAO i izgubio od Radnika USRED Humske!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*