KAKAV MAJSTOR: Stanojević SRUŠIO nepobedivog lidera, cela Turska priča o ovome!

FOTO: FK Partizan

Aleksandar Stanojević je veoma loše započeo svoju odiseju na klupi Konjaspora, ali posle večerašnjeg meča sve će se promeniti.

Stanojević je u prethodnih pet mečeva u ligi doživeo četiri poraza, a njegov tim nije postigao niti jedan gol.

Ipak, ove večeri Konjaspor je režirao veliko čudo i na svom terenu posle preokreta savladao ubedljivo najbolji i vodeći tim Turske, Galatasaraj, rezultatom 2:1.

 


Galata je do ove utakmice imala 16 uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, od čega 14 u turskom šampionatu.

Velikan iz Istanbula je dobro otvorio i ovaj meč, pa je poveo pogotkom Milota Rašice u 31. minutu. Samo dva minuta kasnije popularni Stanoje na teren uvodi Bruna Paza, što će na kraju i rešiti utakmicu.

Otvoreno je igrala Konja u nastavku, a do zasluženog izjednačenja stigla je u 62. minutu kada je Soner Dikmen pogodio na asistenciju Paza.

Do kraja meča videli smo inicijativu Galate i opasne kontre domaćina. Iz jedne takve Konja je stigla do gola, ali je on poništen zbog ofsajda u kome se našao Čekići.

Ipak, nekoliko minuta kasnije spasa za Galatasaraj nije bilo, Bruno Paz je ponovo bio asistent, a strelac ovog puta bio je Ogulčan Ulgun za erupciju oduševljenja navijača na stadionu.

Mogao je Konjaspor da uveća prednost do kraja meča, ali su Čekići i Dijuf promašili zicere.

 


Na kraju, velika pobeda za Aleksandra Stanojevića, koja će mu dosta značiti, a možda i doneti preko potrebno poverenje navijača, ali i turske javnosti, koja bruji o trijumfu Konje nad neprikosnovenim liderom.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "KAKAV MAJSTOR: Stanojević SRUŠIO nepobedivog lidera, cela Turska priča o ovome!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*