NOVA CRNO-BELA BRUKA: Očajni Partizan poražen u Novom Pazaru, titula nikad dalje!

FOTO: FK Partizan

Partizan je nastavio da se raspada na startu sezone.

Posle dva remija, crno-beli su izgubili od najgoreg tima lige, Novog Pazara, u gostima sa 1:0.

Crno-beli posle četiri kola imaju samo pet osvojenih bodova, i ukoliko Zvezda uspe da savlada Radnik, imaće sedam bodova zaostatka za večitim rivalom.


Videćemo kako će reagovati uprava kluba, kao i trener Ilija Stolica, budući da „parni valjak“ već u četvrtak na Kipru igra prvi evropski meč u sezoni protiv AEK-a iz Larnake.

Vladimir Gaćinović se opredelio da Novi Pazar ove večeri od početka prepusti loptu rivalu, a da ga potom visokim presingom napada i na taj način onesposobi da kreira napade.

To se odmah pokazalo problematično za igrače Ilije Stolice, iako su oni imali prvu šansu na meču i to u 18. minutu kada je Rikardo Gomeš šutirao iskosa sa leve strane, levom nogom i pored desne stative.

Četiri minuta kasnije domaći su dobili jedanaesterac iz kog su poveli. Majdovac je oboren od strane Saničanina, a budući da je prethodno već dobio rani žuti karton, već u 22. minutu je završio utakmicu.

Partizan je morao u narednih 70 minuta da igra sa igračem manje, kao i sa rezultatskim minusom, za šta se pobrinuo Miloš Mijić sjajnim udarcem sa 11 metara.

Usk

Da li je Partizan nešto promenio u nastavku? Apsolutno ne. Sa desetoricom na terenu nastavilo se u istom ritmu, a energija i kreacija bile su daleko od potrebnog nivoa.

Do kraja prvog poluvremena Partizan praktično nije zapretio, a slično je bilo i u nastavku kada je izašao jedini pravi kreativac Bibars Natho.

Istina, ušao je u igru Fuseni Dijabate, koji je takođe fizički spreman za jedno poluvreme, ali je pokazao da ume da igra fudbala i da pokrene tim.

Tačnije, to bi se desilo, da je imao pravo okruženje, ali igrači u crnim dresovima ove večeri delovali su potpuno dezorijentisano i nespremno da bilo šta pokrenu sa mrtve tačke.

Minuti su prolazili, a Novi Pazar je dobijao sve više prostora i prilika da pre 90. minuta završi ovaj susret.

U tome domaći igrači do kraja nisu uspeli, ali kako sa druge strane terena nisu imali pravog takmaca, upisali su prvi trijumf u MozzartBet Superligi Srbije.

Partizan je nastavio da tone sve dublje i videćemo kakva će biti bliža budućnost kluba iz Humske ulice, kao i ljudi na njegovom čelu.

 


Be the first to comment on "NOVA CRNO-BELA BRUKA: Očajni Partizan poražen u Novom Pazaru, titula nikad dalje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*