LAKO ODRAĐEN POSAO: Zvezda bez problema do polufinala Kupa Srbije!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Crveno-beli su u okviru četvrtfinala lako savladali na Marakani Vršac, člana Prve lige Srbije, rezultatom 3:0.

 


Zvezda se tako pridružila Partizanu i Vojvodini koji su ranije tokom dana obezbedili mesto među četiri najbolja tima i to posle penala.

Da branilac trofeja večeras neće imati težak posao, postalo je jasno već posle pet minuta kada je Stamenić prošao kroz sredinu, prosledio loptu na levu stranu za Kataija, a ovaj sa nekih 12-13 metara poslao loptu u mrežu – 1:0.

Posle tog gola, Zvezda je nekako usporila ritam igre, nije previše ugrožavala gol gostiju, izuzev u par navrata do kraja prvog poluvremena preko Krasoa i Kataija, kada se istakao golman Nović.

Minimalno vođstvo Zvezde ostalo je na snazi sve do sredine drugog poluvremena, a ulazak u igru Bukarija i Endiaja se Zvezdi isplatio već u 66. minutu meča kada je Bukari protutnjao po desnoj strani, centrirao u kazneni prostor za Endiaja koji šalje loptu kroz noge golmanu Noviću – 2:0.

 


Na treći gol se čekalo do 82. minuta, kada se Bukari posle asistencije upisao i u strelce. Sve se dogodilo posle Kanginog kornera sa leve strane, Milunović je zahvatio loptu, a u mrežu ju je prosledio Bukari koji je bio na drugoj stativi i iz neposredne blizine je samo “ćušnuo“ loptu u mrežu za 3:0.

Be the first to comment on "LAKO ODRAĐEN POSAO: Zvezda bez problema do polufinala Kupa Srbije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*