DEMOLIRANJE ZEMUNACA: Partizan sa +53 do polufinala Kupa Radivoja Koraća!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana su poslednji polufinalisti Kupa Radivoja Koraća pošto su savladali ekipu Borca iz Zemuna sa 101:48.

Odlično je Borac iz Zemuna počeo utakmicu, dobro su igrali protiv Partizana i crno-beli nikako nisu uspevali da se odlepe. Bilo je 12:12 u 7. minutu utakmice, a onda 12 uzastopnih poena za Partizan za kraj prve deonice.

Nastavak je doneo promašaje Partizana, u prvih 5 minuta druge četvrtine problemi, Obradović je bio nezadovoljan izdanjem većine košarkaša, tražio je pravu petorku, a Borac je uspeo nakon trojke Sinoveca da stigne i do 33:26.

 


Ubrzo je Branković pogodio za -5 Borca, ali je to bilo najviše što su mogli u prvom poluvremenu.

Ledej, pa Avramović koji je vezao četiri poena, Partizan je imao ponovo dvocifrenu prednost. Tristan Vukčević je nastavio da podiže prednost, a Borac je tad promašio neke otvorene šuteve i priliku da ne dozvoli crno-belima da se odvoji.

Partizan je sa 17 poena viška (47:30) završio prvo poluvreme, a u nastavku je prednost samo rasla.

Kuruc se razigrao, kao i Tristan Vukčević, viđali smo i poene Trifunovića, a Partizan je veoma brzo napravio +30 jer je Borac potpuno stao u napadu. Treća deonica je završena sa +34 na kontu Partizana, a četvrta je išla veoma brzo, Vukčević je punio kolone u redovima ekipe Željka Obradovića, nismo se ni okrenuli već je bilo +50. Borac je imao nekoliko nerezonskih šuteva, van balansa, na drugoj strani su košarkaši Partizana postizali lagane poene.

U polufinalu će crno-beli igrati protiv FMP-a iz Železnika u drugom polufinalu.

Tristan Vukčević je bio najefikasniji u Partizanu sa 16 poena, 14 je imao Dangubić uz 8 skokova i 6 asistencija, Smailagić je dodao 12, Trifunović 11, Avramović 10. Kod Borca najefikasniji je bio Stefan Balmazović sa 12 poena, Sinovec je dodao 8.

 


Be the first to comment on "DEMOLIRANJE ZEMUNACA: Partizan sa +53 do polufinala Kupa Radivoja Koraća!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*