PARNI VALJAK RUTINSKI SAVLADAO NOVI PAZAR: Magija Severine i golčina Kastilja dovoljne za Partizanova tri boda!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar rezultatom 2:0 u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Crno-beli ponovo imaju četiri boda manje od vodeće Zvezde, dok je Novi Pazar ostao bez šansi da se domogne plej-ofa.

 


Do vodećeg gola Partizana gosti su uspeli par puta opasno da priprete. Velike prilike propustili su najpre Šćepović čiji je udarac odbranio golman Jovanović, a onda i Adem Ljajić koji je iz slične pozicije, iskosa sa leve strane, šutirao preko gola.

Kazna za te propuštene prilike usledila je u 35. minutu meča, kada je Zahid ušao u kazneni prostor gostiju, nije našao poziciju za šut, pa je vratio loptu za Kastilja, a ovaj odmah prosledio Severini koji sa ivice kaznenog prostora pogađa za 1:0.

ali je toj situaciji prethodila ofsajd pozicija i crno-beli su zadržali minimalnu prednost.

U nastavku nešto konkretnija igra Patrizana, Severina je u 50. minutu imao idealnu priliku za drugi gol posle nesebičnog dodavanja od strane Zahida, bio je oči u oči sa protivničkim golmanom, ali je Mirković uspeo da izbije loptu u korner.

Ipak, nije se dugo čekalo da Partizan duplira vođstvo. Igrao se 56. minut meča, Zahid je pokušao da uposli Baždara u kaznenom prostoru, lopta se odbila do Kastilja koji sa petnaestak metara, iskosa sa leve strane šalje projektil u suprotni ugao, pod prečku – evrogol za 2:0!

 


Nešto kasnije je Severini poništen gol posle slobodnog udarca koji je izveo Zahid, jer je Marković napravio prekršaj u napadu pred golom gostiju.

U finišu su Pazarci imali još par prilika preko Karaklajića i Opare da vrate rezultatsku neizvesnost, ali nisu ih iskoristili, pa je Partizan uspeo da mirno privede meč kraju.

Be the first to comment on "PARNI VALJAK RUTINSKI SAVLADAO NOVI PAZAR: Magija Severine i golčina Kastilja dovoljne za Partizanova tri boda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*