ZATRESAO SRBIJU: Mijailović ŽESTOKO pecnuo Zvezdu pred njen duel sa Efesom!

FOTO: KK Partizan

Košarkaši Partizana više ne zavise od sebe i da bi se domogli plej-ina Evrolige, moraju da se uzdaju u Crvenu zvezdu.

Naime, u poslednjem kolu elitnog takmičenja crno-beli moraju da pobede Valensiju u „Areni“, ali i crveno-beli moraju da savladaju Anadolu Efes usred Istanbula.

 


Zvezda odavno nema nikakve šanse da se plasira u plej-in, pa u meču sa turskim velikanom nema nikakav rezultatski značaj.

Predsednik Parnog valjka Ostoja Mijailović na zanimljiv način je prokomentarisao ovu situaciju.

On je za „Informer“ pomalo i pecnuo večitog rivala.

„Jeste ta situacija atraktivna za medije, ali realnost je ipak drugačija. Oni će tu utakmicu igrati za sebe, na kraju sezone u kojoj su najveći deo proveli u donjem delu tabele. Mislim da su pre svega okrenuti sebi i analizi sezone u kojoj su potpisali 13, 14 novih igrača i imali dva trenera. Efesu ta utakmica mnogo znači, Crvenoj zvezdi baš i ne, a i u poslednje vreme im je forma slabija nego na početku sezone. Stoga ne znam koliko je realno očekivati da budu konkurentni u Istanbulu. Kao što rekoh, oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas. Ne vidim da bih ikome za bilo kakav rezultat trebalo da se zahvaljujem. Sa druge strane, naša je obaveza prema navijačima i prema sebi da protiv Valensije odigramo na svom maksimumu i pobedimo.“

 


Crvena zvezda svoj meč u Istanbulu igra u četvrtak, a Partizan Valensiju dočekuje dan kasnije.

Be the first to comment on "ZATRESAO SRBIJU: Mijailović ŽESTOKO pecnuo Zvezdu pred njen duel sa Efesom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*