NIJE MOGAO DA ODOLI: Stanojević PECNUO Zvezdu pred nastavak prvenstva!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je tim poptuno spreman pred duel sa Radničkim u Nišu u 22. kolu Superlige.

Crno-beli, koji vode na tabeli domaćeg prvenstva sa pet bodova više od četvorustrukog uzastopnog šampiona Crvene zvezde, u subotu od 14.30 sati gostuju Radničkom iz Niša na startu proloćenog dela sezone.

„Drago nam je da počinjemo drugi deo sezone. Srećni smo zbog toga, jedva čekamo. Potpuno smo spremni, odradili smo sve što smo zamislili. Imali smo dobre utakmice, spremni idemo na teško gostovanje u Niš. Nemamo nikakvih problem, a danas imamo poslednji trening pred utakmicu i definisaćemo još neke stvari“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

 


Trener Partizana osvrnuo se i na igru subotnjeg rivala.

„Oni imaju veliki roster. Odigrali su šest utakmica i svaku su odigrali sa drugačijim sastavom. Sposobni su i da igraju sa tri -četiri pozadi, da menjaju sisteme tokom meča. To je njihov kvalitet i njihovog trenera. Znamo na koji način igraju, izuzuteno ogranizovana ekipa, takmičarski nastrojena. Pokušaćemo da nametnemo naš stil. Videćemo kakvi će uslovi za igru biti. Nadamo se najboljem“, rekao je Stanojević.

Govorio je i o „večitom“ rivalu tj. njihovim pripremama.

„Ispratio sam i prelazni rok i njihove utakmice. Izuzetno su se pojačali, igrali su dobro sa Šahtjorom, imaju po dva stranca na jednoj poziciji, da ne kažem tri. Važno je za nas da smo napokon u trci za titulu. Što duže smo u trci to je dobro za nas. Trenutno smo u trci, nadam se da ćemo ostati do kraja i da će ovo prvenstvo biti jedno od najzanimljivijih u poslednje vreme“, zaključio je.

 


Be the first to comment on "NIJE MOGAO DA ODOLI: Stanojević PECNUO Zvezdu pred nastavak prvenstva!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*