U SVOM STILU: Lalatović ZAPALIO Srbiju pred duel sa Partizanom!

FOTO: FK Radnički Kragujevac

Fudbaleri Partizana u nedelju od 15:30 na svom terenu dočekuju poslednjeplasirani Radnički Kragujevac.

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović govorio je o predstojećem duelu sa crno-belima.

– Želim da čestitam Partizanu na utakmici u Pragu i pobedi nad Spartom. Odigrati na takav način i pobediti, to samo govori da moji igrači i ja moramo imati veliki oprez na stadionu JNA u nedelju – rekao je Lalatović, a zatom javno pohvalio svog kolegu Aleksandra Stanojevića:

 


– Partizan je okupio veliki broj kvalitetnih igrača. Sale Stanojević je preporodio klub. Prava su takmičarska ekipa, u svim delovima tima. Stvarno su dobri, snažni i brzi. Nije ni čudo što su prvi na tabeli. Za mene je Sale Stanojević najbolji trener u Superligi, to pokazuju rezultatu koje pravi sa svojom ekipom.

FOTO: FK Partizan

Radničkom gori pod nogama i svaki bod mu je važan u borbi za opstanak.

– Očekuje nas teška utakmica. Mi smo poslednji na tabeli. Ne mogu ja da pretim. Možda bih i mogao da sam došao ranije, da sam doveo tri do četiri igrača, da je Radnički jači. Ovako, zatekao sam igrački sastav kakav imamo, sa kojim sam ja zadovoljan.

Popularni Lalat veruje da njegov tim može da iznenadi crno-bele u Humskoj.

– Ako neko čudo bude uz nas, ako igrači ispoštuju sve ono što budem tražio od njih… Znam kako se pobeđuje Partizan! Ali, za to morate da imate kvalitet, ali i sreću tog dana. Nama će biti potrebna sreća ako želimo da iznenadimo Partizan. Biće veoma teško, Partizan je apsolutni favorit! Ne da nije, već jeste! Na papiru jeste, a na terenu ćemo videti. Daćemo sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu i da pokušamo da iznenadimo Partizan.

Pohvalio je trener Kragujevčana uspehe fudbalera Crvene zvezde i Partizana ove sezone u Evropi.

– Još jednom im od srca čestitam na pobedi u Pragu. Drago mi je, jer su predstavili srpski fudbal na pravi način. Zbog Crvene zvezde i Partizana imaćemo dva učesnika u Ligi šampiona – zaključio je Nenad Lalatović.

 


Be the first to comment on "U SVOM STILU: Lalatović ZAPALIO Srbiju pred duel sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*