VUKČEVIĆ NAHVALIO SAIGRAČE: Njih dvojica su mi mnogo pomogla!

MN Press

Tristan Vukčević je u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća odigrao najbolji meč u dresu Partizana.

Doskorašnji košarkaš Reala bio je najefikasniji u taboru crno-belih sa 16 poena u ubedljivoj pobedi nad Borcem iz Zemuna.

Po završetku utakmice bio je presrećan.

 


“Osećaj je sjajan. Lepo je što sam imao dobru utakmicu, ali pre svega je timski uspeh bitan i iznad svega. Za mene, ali i sve nas ovo je bitan momenat, igramo Kup, borimo se za trofej. Odigrali smo dobro i želimo da budemo još bolji“, rekao je Vukčević za Mozzart Sport posle utakmice i dodao:

“Navijači su nam dali veliko samopouzdanje i jak vetar u leđa za ovu utakmicu, osećaj je fantastičan i bilo je baš lepo naći se na parketu. Veliko hvala svima koji su bili ovde večeras“.

Vukčević se u Beogradu nalazi mesec dana, pa i dalje prolazi kroz proces adaptacije novoj sredini.

“Saigrači mi mnogo pomažu. Trener Obradović mi dosta ukazuje na stvari o kojima treba da vodim računa na treninzima, veliku podršku dobijam i od stručnog štaba. Navijači su me lepo prihvatili i stvarno se osećam željenim ovde. U Beogradu je prelepo, ovde mi je porodica, tako da je sve kako treba“.

Posebno je istakao Radeta Zagorca i Nemanju Dangubića.

“Saigrači su strava. Mladi, zabavni, uvek je lepo kada možemo da pričamo o raznim temama, uvek su tu da mi pomognu oko svega. Zagorac i Dangubić su najstariji i ponašaju se tako, pritom su domaći igrači i vode računa o nama mladima“.

 


Be the first to comment on "VUKČEVIĆ NAHVALIO SAIGRAČE: Njih dvojica su mi mnogo pomogla!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*