ZVEZDA PONOVO POBEGLA PARTIZANU: Crveno-beli slavili protiv IMT-a, Glazer fantastičan!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT rezultatom 2:0 u okviru 28. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli dva kola pre kraja regularnog dela imaju četiri boda više od Partizana i drže prvu poziciju, dok je IMT na poziciji 13.

 


Od samog starta utakmice domaćin je krenuo silovito. Na prvi pokušaj crveno-belih čekali smo samo dva minuta kada je udarac oprobao Ivanić, a to je bila samo uvertira u vodeći gol domaćina na koji se nije dugo čekalo.

Igrao se četvrti minuta kada je Gelor Kanga sjajnom dubinskom loptom ka levoj strani uposlio mladog Jovana Šljivića, a Zvezdin bonus preciznim udarcem u suprtoan ugao matirao golmana gostiju Kneževića.

Posle primljenog pogotka malo su se trgli igrači IMT-a i došli do šanse u osmom minutu kada je dobar udarac Kijevčanina odbranio Glazer.

Narednih desetak minuta nisu bili preterano zanimljivi, a novu šansu ekipa trenera Vladana Milojevića propustila je u 25. minutu, šutirao je Kraso, a Knežević bio na visini zadatka.

Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, ali jeste već na startu drugog poluvremena. Iskusni levi bek Crvene zvezde Milan Rodić iskoristio je dekoncentraciju dvojice nekadašnjih igrača Partizana Lutovca i Terzića, došao do lopte pored njih, uputio sjajan udarac i zatreso mrežu „traktorista“ u 48. minutu.

Samo koji minut kasnije IMT je imao kolosalnu priliku da postigne pogodak. Posle sjajne akcije gostiju po desnoj strani Zulfić je u petercu pronašao Radočaja, a Glazer vrhunskom paradom sačuva svoj gol.

Nakon časa igre na teren su ušli Aleksandar Katai i Marko Stamenić, a samo dva minuta kasnije upravo je vezista sa Novog Zelanda bio u centru pažnje. Šutirao je sa distance, Kristić izblokirao njegov udarac, ali ga je tom prilikom lopta pogodila u ruku, a sudija Miloš Milanović dosudio jedanaesterac za Zvezdu. Međutim, posle gledanja VAR-a preinačio je svoju odluku.

 


Dao je šansu Milojević mladom napadaču Urošu Sremčeviću u poslednjih 15 minuta, a golgeter odmah zapretio „traktoristima“, ali debitantskog pogotka nije bilo.

Mogla je Zvezda do trćeg pogotka šest minuta pre kraja meča, šutirao je još jedan rezervista Knežević, a lošta otišla preko gola.

Be the first to comment on "ZVEZDA PONOVO POBEGLA PARTIZANU: Crveno-beli slavili protiv IMT-a, Glazer fantastičan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*