CRVENO-BELI SLAVILI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Zvezda pobedila Saletovu Čuku!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su da 2:1 Čukarički na Banovom Brdu u meču 7. kola Superlige Srbije.

Branilac trofeja se trenutno nalazi na drugom mestu iza TSC-a. Oba tima imaju po 16 bodova, uz to što Zvezda ima meč manje.

Gosti su od početka nametnuli svoj ritam i dominirali su na Banovom Brdu.

Golman Čukaričkog Mićović se istakao u 14. minutu, kada je odbranio udarac Degeneka. Australijski reprezentativac uhvatio je volej sa ivice kaznenog prostora, gađao pod prečku, ali je to golman domaće ekipe odlično odbranio.

Štoper domaće ekipe Šapić je izvadio loptu iz gola u 20. minutu, kada je Katai lobovao Mićovića, a on sa gol linije očistio i spasao svoju ekipu.


Pokušavali su Degenek, Kanga i Katai u nekoliko navrata, Mićović je upisao još jednu odbranu, ali u 40. minutu nije uspeo da sačuva svoju mrežu.

Kanga je ostao na desnoj strani, gurnuo loptu napred, centrirao i pogodio Pavkova na petercu, koji glavom šalje neodbranjiv udarac u mrežu za vođstvo Zvezde.

Čukarički je ozbiljnije i ofanzivnije ušao u drugo poluvreme, ali nisu stvorili nijednu pravu šansu, samo je Jovanović imao jedan solidan pokušaj.

U 57. minutu, Katai dobija dobru loptu od Bena, prolazi i ulazi u šesnaesterac. Prvi udarac mu je izblokiran, ali je natrčao na odbitak i smestio loptu u mrežu.

Kanga je jednom probao sa preko 30 metara iz slobodnog udarca, a zatim promašio veliku šansu, pošto je sa deset metara natrčao na loptu i gađao preko gola.

U 73. minutu je Benu poništen gol zbog ofsajda.

Čukarički je niotkuda došao do gola u 89. minutu, kada je Jovanović pogodio za 1:2.

Ipak, drame do kraja nije bilo, pošto je Zvezda održala prednost.

Uskoro opširnije….


Be the first to comment on "CRVENO-BELI SLAVILI NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Zvezda pobedila Saletovu Čuku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*