UMALO KATASTROFA: Posle velike drame Partizan slavio u Čačku

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Borca iz Čačka u meču 22. kola ABA lige u hali kraj Morave rezultatom 77:84, po četvrtinama 26:26, 15:23, 16:11, 20:23.

Crno-beli su krenuli utakmicu veoma kvalitetno, jakim kontranapadima su dolazili do lakih poena, a onda i upisali ranu dvocifrenu prednost. Ipak to nije bilo dugog daha. Borac se vrlo brzo vratio iz tog zaostatka i uspeli su da izjednače ludom trojkom Uskokovića uz zvuk sirene na kraju prve četvrtine.

 


Druga deonica je donela još veću dramu na terenu, prednost Borca od čak tri poena u jednom momentu, ali onda Tasić izlazi sa terena da odmori i cela igra Borca pada. Partizan je na kraju poluvremena vodio čak osam poena prednosti i rasterećeno otišao na desetominutnu pauzu.

Borac se delimično vratio u trećoj četvrtini, Tasić je krenuo tu deonicu na terenu i još jednom je pokazao kakav uticaj ima na igru Čačana. Trifunović je u nekoliko navrata uspeo da donese lake poene crno-belima i da održi prednost, ali Borac se niti u jednoj situaciji nije šalio, već su bili spremni na jaku borbu.

 


Poslednjih deset minuta utakmice doneo je velike rezultatske turbulencije, pa je Borac u jednom trenutku čak i vodio, da bi na kraju utakice Partizan vezao nestvarnu seriju od 13-0 i došao do rezultatski veoma ubedljive pobede.

Be the first to comment on "UMALO KATASTROFA: Posle velike drame Partizan slavio u Čačku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*