ISPOVEST KOŠARKAŠA ZVEZDE: Gađali su nas predmetima i pivom, a potom smo umalo zakasnili na avion!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doživeli se težak poraz u Podgorici od Budućnosti (62:84), a internacionalac Adam Hanga izneo je jezive detalje o kojima nije bilo reči u javnosti.

TV prenos utakmice ABA lige samo je na trenutke pokazao da je publika u Podgorici neprijateljski nastrojena prema igračima Crvene zvezde. Uz reklame i nemušt komentar reportera, videlo se da kapiten Budućnosti Petar Popović moli navijače da ne prave nerede.

 


O čemu se zapravo radilo, svedočio je košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga, bivši košarkaš Reala i Barselone.

– Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju – otkrio je Adama Hanga za mađarski „M1“.

I tu nije bio kraj provokacijama.

– Osim toga, jedna osoba je čak bacila pivo koje je palo nekoliko metara od mene, pa je utakmica bila prekinuta, teren je morao da se očisti. A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan – rekao je Adam Hanga.

 


Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20.00 časova u „Štark areni“ dočekuju Žalgiris u okviru 26. Evrolige.

Be the first to comment on "ISPOVEST KOŠARKAŠA ZVEZDE: Gađali su nas predmetima i pivom, a potom smo umalo zakasnili na avion!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*