KRAJ SNOVA ZA CRNO-BELE: Partizan eliminisan!

Omladinci Partizana poraženi su od Brage rezultatom 2:0 (0:0) i tako su završili svoje učešće u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona za mlade.

Crno-beli su prošli dug put do proleća u elitnom takmičenju, jesenas su posle dvomeča izbacili Krajovu, odnosno Šerif.ali su poklekli u šesnaestini finala, koja se igrala na jedan meč.

 


Imali su prednost domaćeg terena, ali gotovo prazan stadion u Humskoj nije mnogo pomogao Partizanovoj deci.

Srpski tim je u prvom poluvremenu bio u podređenom položaju, a Braga imala dve dobre prilike koje nije iskoristila.

U nastavku je domaća ekipa zaigrala ofanzivnije i već u 49. minutu imala najbolju šansu. Tada je posle dobre akcije po levoj strani i centaršuta, Jovanović imao veliku priliku na petercu, ali se nije dobro pripremio za udarac, a samim tim i loše zahvatio loptu.

Zatim smo prisustvovali dramatičnoj situaciji u kojoj je Vaskonselos pao na travu, a igrači su mu potrčali u pomoć kako bi mu izvukli jezik da bi sprečili gušenje. Srećom, fudbaler Brage se brzo pridigao i sve je proteklo u najboljem redu.

A onda, trenutak odluke u 64. minutu. Žose Rodrigeš je šutirao, golman Radulaški loše odbio loptu, a onda još gore Ćelić intervenisao. Tačnije, nije intervenisao, već je primio loptu na svom petercu, a Fernandeš je to iskoristio i ubacio loptu u mrežu.

 


Partizan nije imao odgovor na taj primljeni pogodak. Pokušali su domaći, ali bez uspeha, a u nadoknadi su čak primili i drugi pogodak.

Fantastičnu kontru u dva poteza izveli su Portugalci. Duarte je potpuno sam izašao ispred Radulaškog, te je rutinski zatresao njegovu mrežu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

Be the first to comment on "KRAJ SNOVA ZA CRNO-BELE: Partizan eliminisan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*