BRUKA ZA SVA VREMENA: Sramni Partizan ELIMINISAN iz Kupa, crno-beli promašili SVE penale!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz 1/16 finala Kupa Srbije od Radničkog u Sremskoj Mitrovici, od trenutno 13. ekipe Prve lige Srbije.

Partizan je vodio do 92. minuta, tada primio gol za 1:1, a onda su izabranici Gordana Petrića promašili četiri penala, dok su igrači Radničkog postigli dva i tako napravili senzaciju na svoju stogodišnjicu kluba.

Preostale utakmice Kupa Srbije igraće se 19. oktobra, osim mečeva Vojvodine i Crvene zvezde, pošto će ta dva kluba igrati zaostali meč Superlige Srbije u tom terminu.


Iako je bilo najavljeno da će Partizan igrati u izmenjenom sastavu, zbog reprezentativnih obaveza, jedina prava promena bila je na golu.

Po prvi put ove sezone na gol-crti bio je Milan Lukač, ali nije uspeo da izdrži do kraja bez primljenog gola. Ali, idemo redom.

Partizan je od starta krenuo po vodeći gol kojim bi lakše nastavio meč i do njega je došao u 18. minutu.

Prethodno je Rikardo Gomeš promašio šansu za crno-bele, dok je Milenković na drugoj strani iz veoma izgledne pozicije poslao loptu preko prečke.

Fuseni Dijabate je odlično proigrao Patrika Andradea, a on je prelepim udarcem zatresao mrežu.

U nekoliko navrata Partizan je do kraja poluvremena zapretio i želeo je da postigne drugi gol i tako ranije reši meč, ali pre svih Rikardo Gomeš nije uspevao da zatrese mrežu.

U 30. minutu je imao dobru situaciju, ali je previše oklevao, dok je u 44. minutu pogodio stativu.

Nije imao sreće da se upiše u strelce, a čak je meč završio sa povredom kolena koju je zaradio u 71. minutu.

U drugom poluvremenu je viđeno mnogo manje uzbuđenja, a domaćin je dobru priliku imao u 70. minutu, ali ju je propustio Lazar Ilić.

I onda u drugom minutu nadoknade je stigao veliki šok za Partizan! Ristović je probio po levoj strani, poslužio Petrovića, a on je izjednačio na 1:1 i doneo je penale.

A, onda je usledila totalna blamaža prvotimaca Partizana. Crno-beli su izveli četiri penala i sve njih su uspeli da promaše.

Rikardu i Andradeu golman domaćina je odbranio udarce, Živković je pogodio prečku, a Urošević promašio ceo gol.

Nije ni Radnički preterano blistao, promašio je dva penala, ali je dva puta i pronašao put do mreže, pa se zasluženo plasirao u osminu finala najmasovnijeg takmičenja u srpskom fudbalu.

 


Be the first to comment on "BRUKA ZA SVA VREMENA: Sramni Partizan ELIMINISAN iz Kupa, crno-beli promašili SVE penale!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*