OBRADOVIĆ ZABRINUO GROBARE: Željko doneo loše vesti posle demoliranja Krke!

Košarkaši Partizana deklasirali su Krku u okviru 15. kola ABA lige rezultatom 96:76.

Trener Parnog valjka Željko Obradović bio je veoma zadovoljan onim što su njegovi igrači pružili na ovom meču.

 


Na početku obraćanja medija trofejni stručnjak se zahvalio navijačima koji su došli u „Štark arenu“ i svima čestitao božićne praznike.

“Hvala svim navijačima koji su na Badnje veče došli da nas podrže. Želim svima srećno Badnje veče i sutrašnji veliki praznik. Odigrali smo kako smo odigrali, odlično prvo poluvreme, onda podela minutaže, svi srećni i zadovoljni, svi upisali poene…“, rekao je Obradović.

Partizan je iz za tri poena šutirao 13/29.

“Uvek procenti šuta zavise od toga kako se uzimaju šutevi. Treba šutirati dobre i otvorene šuteve i onda imaš više šansi da ih ubaciš i cela suština je u tome.

Tristan Vukčević i Balša Koprivica pružili su dobre partije, dok se posle povrede na teren vratio i Uroš Trifunović.

“Dobro ste primetili da Tristan počinje dugi niz utakmica kao starter i onda se postavlja pitanje da li trener može nešto više da uradi, da ukaže poverenje nekome, da pokaže sav talenat koji ima. On je sigurno među najvećim minutažama u AdmiralBet ABA ligi. Balša Koprivica, kad god je koncentrisan, pomaže izuzetno ekipi. To nije samo njegov problem, već i ostalih igrača. Trifa je posle dugo vremena igrao i nije to lako posle duge pauze, a pogotovo jer nismo imali trening. Mi nemamo treninge! U poslednjih 15 dana to nema nikakve veze sa procesom treninga. To je, znači, utakmica, pa sledeći dan regeneracija, onda pričaš, postavljaš utakmicu i igraš utakmicu. I opet tako. Sutra ćemo imati trening, jedan jedini, na Božić, i probati da se što bolje pripremimo. U tim okolnostima, bez treninga, Trifa je odigrao vrlo korektno, kao i cela ekipa.

Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili u protokolu za duel sa Krkom. Obradović je doneo loše vesti, pre svega kada je u pitanju srpski košarkaš.

“Videćemo u kom su stanju. Mislim da Smailagić veoma teško, a za Zeka ćemo videti sutra i prekosutra kako će se osećati“, otkrio je Obradović.

 


Situacija u Evroligi je veoma neizvesna, a trener Partizana smatra da se do poslednjeg kola ništa neće rešiti.

“Status Top 8 se neće rešiti do poslednjeg kola, s obzirom koliko je timova u igri da uđe, ne u Top 8, nego i u 10. I mislim da će u mnogim slučajevima da se rešava na osnovu koš-razlike i međusobnog skora“, zaključio je Obradović.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "OBRADOVIĆ ZABRINUO GROBARE: Željko doneo loše vesti posle demoliranja Krke!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*